Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 3936 Nerden: MaViLiM_NeRDe_BeN_OrDa:D
Tarih: Pzr Tem 10, 2005 11:21 pm Mesaj konusu: ::: Sevgi Nedir, Allah Askiniza :::
Sayin uyelerrr bu soru her yerde cok mesur oldugunu biliyorum ama
insanlari anlamiyorum, seviyoruz diyorlar, canimiz feda olsun diyorlar
ama sonuclari göruyoruz, elde var sifir, nicin böyle ayriliklar oluyor,
madem seviyorsan, insan mecbur kalmadikca neden ayriligi tercih ediyor anlamiyorum, sonra karsima cikiyorlar, yok ben onu coooookkk seviyorum, onsuz olamam yok su bu...??
Ufff, SEVGI nedir Allah askinizaa?
sizin icin sevgi ne anlama geliyor,
peki uyguluyormusunuz.. _________________ Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME....!!
Tarih: Sal Tem 12, 2005 12:02 am Mesaj konusu: aşk
bence sen çok dogru söylüyosun ama insan oglunun herhalde bünyesinde war böyle birşey ben sahsım bunları çok yaşadım ama hiç birinde dedigi olmadı onların gözüne öyle geliyor ama bence bu zamanda KİMSE KİMSE İÇin can wermez
gamzecim günümüzde aşk ve sevgi kavramları o kadar basit ki... millet bi gün önce tanıdığa insana hayatım diyo.o insan sana 1günde ne yaptı ki hayatın oldu,bi günde bi insan sevilmez,bi günde birinin aşkı olamaz.İşte gamzecim günümüzde bunlar çok yaygın seni seviyorum demenin anlamı bilmeden seni seviyorum diyolar birbirlerini tanımadan.Sanki çıktığın an aşkım,seni seviyorum demek kuralmış gibi...
sevgi emek ister.
sevgi=saygı=güven bunların üçünden oluşmuş bi kolye düşün bi eksilirse kolye dağalır dimi?işte aşta böyle... _________________ seni çok ÖzLeDiM
I will always love you
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız