pasali tam bi istanbul beyefendileri olurdu işte onların son örneği gibi bi arkadaşımız. çok severim kendisini.. bana radyoda şarkı armağan etmeyi pek sevmesede geçinip gidiyoruz _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
Kıdem Annesi Olarak, gurur duyuyorum, önce Pasalı İle Sonra Kendim ile
Allahım ne kadar Güsel bUlmuşum, Bu ne Yetenek Yareeebbiim Bendee .. Pardon pasalı dan bahsedecektik Dimi Ne diyeyim ki Ahmet e , Sizinde bildiğiniz Gibi, Mükemmele yAkın Biri, mükemmel olmak içinde girişimleri devam ediyor
Başarılar bay ÇokSevilen _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
yaaaa kankam yaaa gelebilirsem geleceğim demiştim yaaa söz vermedimki ama tamam ye beyliğimi de beni bole bilme ekmek diye bildiğim sadece yemeklerde kullandığımdır lütfen
ahmett evt ahmettt derdimi dinlemekten bıktı (ya merak ediyom benden bıkmayan varmı acaba ) ne zaman canım sıkılsa imdadıma yetişir canımın sıkıntısını gidermek için elinden geleni yapar.. he bide biraz kendini beğenmiştir demeden geçemicem napiimm.. bideee bidee benim çok istediğimi bile bilee bana tatile gideceğini sölüyoo ah sen yokmusun sennnn severim ama kendisini.. hee üsttekiler ne çok yağ çekmişiniz öle yaa _________________
___KaSıM RüzGaRı___
Tüm saatler GMT +10 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız