| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
incitaht Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 4:45 am Mesaj konusu: incitaht-TOLGA |
|
|
| Evet bende burdayım , gerçi oyun kanalındakiler daha iyi tanır... yorumlarınızı bekliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 6:04 am Mesaj konusu: |
|
|
oyun kanalımızın müdavimlerindendir. mavilim genelinde pek muhabbet ettiğine rastlanmamıştır servera oyun oynamaya gelip gidiyor
hakkında herhangi bi bilgimiz yok..  _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
oyun oynamaya gelir ama birde ben yayındayken benimle muhabbet etmeye bayılır severim kendisini aramızda görmekten mutluluk duyduğumuz biridir .... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 5:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim Tanıdığım Kadarı İle, Server ın '' Nadir '' Beyefendilerinden  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
kanala oyun oynamaya gelir hiç mızıkçılık yaptığı görülmemiştir ama tam bir beyefendidir. ben yayındayken benden sarkı istemez sadeec çaldığım sarkıları taktir eder kafa yapımız müzik olarak aynı heralde iyiki senden varsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
|
Tarih: Pts Ağu 28, 2006 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim sevgili oyun arkadaşım incitaht.. Her zaman çok nazik ve düşünceli davranan beyefendi bir arkadaşım daha işte..
Ve benim yarışmaktan çok zevk aldığım ender insanlardan birisin sen.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeSeLa Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 18, 2006 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
tanıdığım kadarıyla ii bi arkadaştır,bilgili görgülü kültürlü eğlenceli ender bulunan kişilerdendir...mavilimde yakından tanıdığım ve güvendiğim bi kaç kişiden biridir...oyunda bide bana kopya verse ii olcak ama vermiyo  |
|
| Başa dön |
|
 |
CeMce Şahsına Münhasır

|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| ula tolga seni yakamayayım tamam mı... kaç hafta oldu bana hala saat kordunu getirceksin |
|
| Başa dön |
|
 |
incitaht Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar galiba buraya kadar bundan sonra artık gelemeyebilirim (fırsat buldukça gelmeye çalışacağım) hepinize teşekkür ederim her şey için...
 _________________ Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül muhabbet ister kahve bahane |
|
| Başa dön |
|
 |
|