| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 7:29 am Mesaj konusu: Admincik |
|
|
Admincik Hakkındaki Görüşlerinizi Buraya Yazınız. _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
CeMce Şahsına Münhasır

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 10:38 pm Mesaj konusu: aslı |
|
|
ne bilim senin için ne diyeyyim... pardon yaa karıştırdım seni... seni çok seviyorum canım arkadaşım biliyorsun dime  |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 4:49 am Mesaj konusu: |
|
|
forumun meleği, sohbetin vazgeçilmezi, dj i, aplasııı bazen şüpheleniyorum Admincik' in 10 parmağı olduğundan iyi ki varsın Admincik saygılar... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AmoN Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 2:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Pek tanımıyorum ama irc serverinde küçük çaplı bi tartışmamız olmuştu ki Dolunay oldugunu bilsem gidipte admine e şikayet etmestim Arkadaş çok hızlı z:line attıgını kanıtladı 1 dk içerisinde 20 e yakın z:line atmıstır bana... _________________ Bu Yaşam Benim KuraLLarı Ben Koyarım Ben Yaşarım Ve Bedelini Ben Öderim Bu Benim Hayattaki Duruşum VarLıqım Ve Ispatım ! |
|
| Başa dön |
|
 |
yaren_sema Acemi

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 5:42 am Mesaj konusu: |
|
|
| admincik aslı çok iyi anlaşırız kendisi ile seviyorum onu samimi oldugu için ayrıca severim |
|
| Başa dön |
|
 |
nokiaviper Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 8:13 am Mesaj konusu: |
|
|
| çok iyi bir webmaster |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Çrş Hzr 28, 2006 6:07 am Mesaj konusu: |
|
|
o çok şeker ve çok güzel biri ALLAH sahibine bağışlasın tabide daha biz çocuktuk mavilim yeni kurulmuştu ve üye olduğumda ilk tanıştığım ve iyiki tanıştığım birisi çok mutluyum seni tanımakdan dolayı sana şükranlarımı sunarım aslıcım..... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Hzr 30, 2006 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
amaninda amanin aslicim admincikim piti piti sepetim, ben cok seviyorum bidenem seni kij.. seninle tanistigima cok seviniyorum..
öptüm sekerim... _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cum Hzr 30, 2006 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
bütün memeleket avrupa birliğine girme derdine düşmüş ama Aslıyla biz zaten AvrupaLıyız.(TrakyaLıyız) bu arada Aslı ile ilgili görüşlerimi yazmıyacam çünkü o zaten biliyo onu ne kadar sevdiğimi nazar değmesin diye sadace o bilsin ben buraya yazmıyom  |
|
| Başa dön |
|
 |
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Aslı'cıma bişi yazmazsam kime yazıcamm. çatlak, şirin cadı, yeterki aklına gelsin yapmayacağı şey yoktur (ay aklıma bi anı geldi mavilimi bikeresinde çok güzel kandırmıştık sonrada aramızı bulana kadar canımız çıkmıştı
)
Canıımm seni çookk seviyoruum  _________________
___KaSıM RüzGaRı___ |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Canımcıklarım benim bende hepinizi Çok Çok Çok Seviyorum, ne yapıyosam Hakikaten sizin için (DeLiLik,CadılLık Dahil ) _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 12:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Geldiimdn beri 2. defa nickini deistiren, forumun vazgeçilmezi
Admin ve Adminciin adminciklerini yani Jr. 0nur & Jr. Asli'yi görmek istiyoruzzz
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MaviLim Site Sahibi

|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 2:28 am Mesaj konusu: |
|
|
| Fees demiş ki: | Geldiimdn beri 2. defa nickini deistiren, forumun vazgeçilmezi
Admin ve Adminciin adminciklerini yani Jr. 0nur & Jr. Asli'yi görmek istiyoruzzz
 |
Rüyanda görürsün onu Son havadisleri kaçırdın hep gelmiyorsun siteye Bu arada severiz Aslı'yı mujx
(Fees senin yüzünden herkese yorum yazmam gerecek ) _________________ I adore you I want You |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 7:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Siz Beni Çok Güldürdünüz Allah'ta Sizi Güldürsün..

(Dip Not Fees İçin ; İyi DiLeklerin için Teşekkür ederim de, o olay kapanalı nerdeyse ay oldu Be Feyzamm)
Ama Öle Bi Bebekim olsun diyee çalışıcam Feyza Teyzesi  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
| MaviLim demiş ki: | | Fees demiş ki: | Geldiimdn beri 2. defa nickini deistiren, forumun vazgeçilmezi
 |
Rüyanda görürsün onu Son havadisleri kaçırdın hep gelmiyorsun siteye Bu arada severiz Aslı'yı mujx
(Fees senin yüzünden herkese yorum yazmam gerecek ) |
napim abijim olan biteni yakindan takip edemiyorum, sendende havadis alamiorum , üyelerinle daa yakindan ilgilensen iyi olacak yani
offtopiie tamam Asliyi sewmeye dewam 
|
|
| Başa dön |
|
 |
|