| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 7:27 am Mesaj konusu: Admin |
|
|
Admin Hakkındaki Görüşlerinizi Bu Başlık Altına Yazınız. _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
![]()
|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
admin seni hiç sevmem senle bi anım vardı hiç unutmam senle bi gün böğle sahilde yürüyoruz hatırlıyomusun arkamızdan 10 tane erkek geldi bana hatta dediler sen napıyosun bu onurun yanın da sendemi hop sun dedi o gunu hiç unutmam hehe şaka bebüşüm / hakkındaki yorumlşarım pek iç acı değil kardeşim anlatıyorum sen bir numarasın server sahibi olmazn senin bi yerlerini kaldırmamış gayet sıcak kanlı iyi bi admin sin baska serverlerde ben çok gezzdim ama bizim adminimiz gibi bizim onurumuz gibi bi onur daha görmedim duymadım sen bir numarasın bunu yağ olsun die düşünmeni istemem gercekten çokkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkk sevdiyim bi kişisin kişiliyinle bizleri ihya ediosun basarının devamını dilerim sen bizim bir numaramızsın seni seviyoruz...................... I Lowe You Onur ---> Admin mucx  |
|
| Başa dön |
|
 |
CeMce Şahsına Münhasır

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 7:49 pm Mesaj konusu: admin hopu |
|
|
benim de adminle hoş bir hikayem var..bir gün mavilim . net olarak bir gün buluştuk. bowling oynuyoruz...topluca grup olarak top olarakta utkuyu kullandık... sonra biz en iyi iki oynayan olarak final maçı yapalım dedik.. başladık maça bu hooppla... bakıyorum hep 9 tane düşüruyor... 1 tanesini bırakıyor... meger o ne deniyorsa ona borwlin tahtalı uzun olan yaa adını unuttum işte siz anlayın.. meger aralarında duygusal bir bag varmış. ..artık evde onla ne yapıyorsa ... he oyunun sonucuna gelince admin elime verdi... nede olsa genç çoçuk.. yımırta gibi.çoçuk Allah sahibine bagışlasın......  |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 6:26 am Mesaj konusu: |
|
|
benim öyle bir anım yok bowlingmişde felendı filandı sadece bu mavilime girdiğimden beri duruşuyla konuşuşuyla beni yalnız bırakmayan çok müstesna bir şahsiyettir Admin dir. ilk zamanlarda soru sorarak delirttiğim biridir acemi zamanlarımda saolsun bana katlanabilen beni hiç kırmayan bir kankamdır ...... şarkı armağan etmeyi sevdiğim biridir bunuda eklemek isterim Admin bunun tersini düşünüyor çünki ::  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Tanımıyorum  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Admin işte ne söylenebilirki bir Admin için ama tanıdığım en kral Adminlerden biri Seviyorum Onuru hatta onu serverda görmediğim zaman kederden içkiye vuruyom kendimi işte bana neden çok içiyon diyenlere cevab ı  |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 4:13 am Mesaj konusu: |
|
|
tanıdığıma memnun olduğum ama pek konuşma fırsatım olmadığı için hakkında fazla şey söyleyemeyeceğim Mavilim' in baş aktörüdür. saygılar.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yaren_sema Acemi

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
admin işte altı üstü admin onur işte altı üstü onur  |
|
| Başa dön |
|
 |
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 5:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Admin Tanışıyomuyuzz pardon sen kimsiniz
Sıcakkanlı cana yakın bişi işte  _________________
___KaSıM RüzGaRı___ |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
admini hiç sevmem lise günlerimi yaktı hehe uyus biridir aama vazgecilmez arkadaşlardandır |
|
| Başa dön |
|
 |
LordDeath ImzaLarIN EfendIsI

|
Tarih: Pzr Tem 09, 2006 9:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
kim bu admin yaaaa, ismi yok mu??
hehe admin = idare eder style
ii arkadas  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Cum Tem 21, 2006 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
10urrr, bikaç kez konusmusluum vardir, çok matrak biriiii, hertürlü sohbete ayak uydryoo, saygilarrr  |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Cmt Tem 22, 2006 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
kendisi site Adminimiz olarak otoriter çok korkulan astığım astık konuşmayı sevmeyen ciddi biri değildir niye Admindir anlamam  : ama harikabir insandır _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
Utku TutkunuZ

|
Tarih: Prş Tem 27, 2006 8:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Kafamı Sallıyarak Selamlarımı Gönderiyorum _________________ ...Eğitim $art...
§§ Bring Me To Life §§ |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Pzr Ağu 27, 2006 4:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| Utku demiş ki: | | Kafamı Sallıyarak Selamlarımı Gönderiyorum |
puhahahaah admin ne iş herkez aynı şeii dioo bende utkuya katılıyorum sen bana ne yazdında ben sana yazcam  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|