| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 7:28 am Mesaj konusu: MaviLim |
|
|
MaviLim Hakkındaki Görüşlerinizi Buraya Yazınız. _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
sayli_nani Babacan

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoş |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Hzr 19, 2006 6:29 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaş sadece hoş demiş saolsun
o ağır abidir pek gözükmez fazla konuşmaz onuda siteye üye olduğum ilk günlerde sorularımla bunaltmıştım çok saolsun yardım etti ....iyi birii hollandayla arası iyidir..... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 4:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok Eski Üyelerimizdendir kendisi, Sessiz, Sakin Aynı zamanda Delii (Değişik Biri)  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Hzr 20, 2006 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Serkan resimlerde gözü kapalı çıkması haricinde süper insandır cana yakın insancıl abi bide mavilim için herşeyi yapar Adam mavilim artık ailemizin bir parçası yada bziler mavilimin bir parçasıyız her türlü beraberiz anlıyıcaanız  |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Çrş Hzr 21, 2006 2:52 am Mesaj konusu: |
|
|
adı üzerinde Mavilim o Mavi renk gibi sıcak, cana yakın, yardım sever, 10 parmağında 20 marifet bu sitenin herşeyi başım sıkıştığında başını çok ağrıttım yine de birgün "offf" demedi sağolsun var olsun Serkan _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 9:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Sek0
 |
|
| Başa dön |
|
 |
YaKaMozUm __KaSıM RüzGaRı__

|
Tarih: Prş Tem 06, 2006 5:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Başının belalılarından biride benimdir heralde.. zaten bıkmıştır benden serkan şuna nolmuş bi baksana serkan yaa bana yardım etsene bıktı benden bıktıı  _________________
___KaSıM RüzGaRı___ |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Prş Tem 27, 2006 7:58 am Mesaj konusu: |
|
|
0nLine gelmesi gereken $ahiss  |
|
| Başa dön |
|
 |
Utku TutkunuZ

|
Tarih: Prş Tem 27, 2006 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Yaa ben Bu adam için ne yazayımm hergün görüştüğüm kişi iştee şimdi siz o kdr gzl şeler yazmışsınız ki benim yazdıklarımı görünce aa bu serkan mı dersiniz kikikiki yok yok Adam gibi adam iştee Karsınızda By Mavilim . _________________ ...Eğitim $art...
§§ Bring Me To Life §§ |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Tem 27, 2006 8:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Seeeekkkkuuuuusssssssss  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Prş Tem 27, 2006 6:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
ula benim yorumum nerde o benimn bardağımdaki demli çay gibi sıcak ama bir okadarda buruk  
Serkanın şiiri bi ara müzikle süslediydim sonra radioda çaldım bana küstü koca adam ne kızıyorsun ne küsüyosun
Şaka bi yana onun başını benden çok ağrıtan varmıdır bilmem bazen deli ediyom deliriyorum ama olsun severim keratayı  bide benmi evlendirirse gözü açık gitmeyecek bulamadın şöyle bi kısmet    _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
CeMce Şahsına Münhasır

|
Tarih: Pts Ağu 28, 2006 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
olum parkta hala tecavüzcü çokşun gibi duruyorsun saçlarını uzat sakalını kes utku benze  |
|
| Başa dön |
|
 |
_tender_ Acemi

|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
serkan için aslında yorum yapmama gerek yok pek sertaç abimin kardeşi hiç benzemesi belli huyları muhakkak benzer bide iyi ki onurla böyle bi işe kalkışmışsınız serkan çok teşekkürler inş. istanbula geldiğimde seninlede görüşürüm kardeşim askere gitmemiş olursan tabi zaten sertaç abimin yanına geldiğimde otomatik senide görücem ya seni tanıdığıma çok müteşekkülüm o nedemekse _________________ BeN SaNa AşIğIm B e B i Ş i M  |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 21, 2006 8:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar cay = sekus kopuyorum yaaaa... Kim cok konusmuyor demis?? Kafami sisirdi yaaaa hehe... _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
|