| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 6:23 pm Mesaj konusu: MaviLim sizde neLeri değiştiRdi |
|
|
ArkadasLar MaviLim.net sisin hayatınız da küçük te oLsa değiştirdiği şeyler varsa burda payLaşaLım lütfen yazmayanı disipline gönderirim
kendimden başlayayım ben ilk oLarak Server da yani chat bölümün de dolaşıyodum pc yi ilk açtığım da direk msn ve server a bağlanıyodum zamanLa siteyi dolaşmaya başLadım Forum nedir biLmezdim ana sayfada ki forum da Dolunay MaviLim RyAnShArK vs. bunların isimLerini görüyordum anlamazdım biLe ama şimdi pc yi ilk açtığım da direk siteye bağlanıyom forumlara baktıktan sonra server a bağlanıyom hatta msn açmıyom desem yeridiR. neyse hayat güzeL MaviLİm GüzeL sizLeR en güzeLisiniz Seviyorum hepiciğinizi... The Best Of ÇaRşI  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim açılış sayfam oldu daha ne olsun yaaa mp3 ararken düşürdü bunlar beni yoksam ben böle adam değilim  iyi yapmışınız be siteyi walla elinize sağlıkta ya bu arada ben geçen yıl yılın gıcık modu yılın sempatik modu bide gıcık dji olarak ödül aldıydım sölüyoz sölüyoz duyan yok ödüller nerde   _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
hımm benimkisi uzun biraz ama kısa kesmeye çalışıcam aslında mavi benim en sevdiğim renktir giysiler eşyalar vs. hep mavidir birgün mavi ile ilgili bişey arattırırken bide baktım Mavilim.net üye oldum önce bi süre hiç bişey yazmadım izledim nasıl bi yer diye yazılanlardan gördüklerim beni etkiledi açıkçası burası sıcak ve iyi insanların bulunduğu bi yer dedim önce msj la katıldım sonra konu açtım bol bol serkanın başını ağrıttım sonra yönetici oldum sonra da burası hayatımın bi parçası oldu iyiki varsınız iyiki var Mavilim.net _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmuR $EKER $ey

Kayıt: Jul 08, 2006 Mesajlar: 1872 Nerden: UyuzCukLaR üLkesinden ..
|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 8:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben can yüceL'in bi siirini ararken sık kuLLanıLanLara ekLemisim . .
sonra sonra kanaLa qeLdim iLk sonra saten forumcu oLduumdan buraya da qeLdim  _________________ cok da tıNN |
|
| Başa dön |
|
 |
yudum__laa Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Tem 25, 2006 10:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
sabahtan akşama kadar online olduğum tek site burası.duygu we düşüncelerimi rahatlıkla paylaşabildiğim tek forum.ben buranın hastası olmuşum yaff siteyide sitedekileride çok sewiyooom... _________________ RaKı İçEn öLüYoR Da , Su İçEn ÖlmÜyOr mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
azrail_18 Acemi

|
Tarih: Prş Ağu 10, 2006 6:08 am Mesaj konusu: |
|
|
| daha belli degil |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş Ağu 10, 2006 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
ok belli olsun o zaman yazarsın.. ama bak ihmal etme küserim  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
azrail_18 Acemi

|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 4:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| NiKe_CaRsI demiş ki: | ok belli olsun o zaman yazarsın.. ama bak ihmal etme küserim  |
ok insAllah |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 5:10 am Mesaj konusu: |
|
|
EbeeeTTtt şimdi zurnanın Zurt dediği deliğe Geldik , ben bi söyleyeyim mavilim neler değiştirdi
Benim Dostum da Oldu Bu site ile birlikte Düşmanımda Oldu, ama herzaman 1 dost 5 Düşman Götürdü
Çok DugulAr yaşadım bu Site İle birlikte, halada devam ediyorum, kah sinirleniyorum, kah Gülüyorum...Ailemin Bi parçası Mavilim..Herşeyi ile seviyorum burayı.. _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
feyS TaTiL_Perisi
![]()
|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 6:54 am Mesaj konusu: |
|
|
hayatimin dönüm .si
hehe Mawilim iste yaa, pek bisey deismedi hayatmdaa hatta hiçbisi deismedi haha  |
|
| Başa dön |
|
 |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Ağu 12, 2006 9:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
bağımlılık yapıyo _________________
---BUL DAMARIMI BAS İLACI DİNDİR ACIMI--- |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pzr Ağu 13, 2006 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
çok şey değişti sizin gibi güzide ark oldu belkide burası olmasa hayatta göremez ve tanışamazdık ama sizleri tanımak güzel mavilim yahşi minimu (rusça ) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 4:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Sizi seviyom =P _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCKBoY Programci

Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 56 Nerden: Mechule Giden Gemi
|
Tarih: Pts Ağu 21, 2006 9:56 am Mesaj konusu: ee bee ilhan |
|
|
aslına bakarsan mavilim bizde bişeyleri değiştirmedi.. biz mavilim i değştirdik desem yeridir;)) Her Yerde BJK ö.s ilhan |
|
| Başa dön |
|
 |
yaren_sema Acemi

|
Tarih: Pzr Eyl 17, 2006 8:59 pm Mesaj konusu: Re: ee bee ilhan |
|
|
| mavilimi bi arkadaşımın yolladıgı radyo ile başladım ilk önce radyo dinliyordum dinlediigm djde admincik idi ama ben anlmaz dim chatlerden falan daha dogru bu arkadaşlık sitelerine sadece öcü gözü ile bakıyordum sonra sohbete girmeye başladım kanaldekilerle tanıştım çok hoşuma gitti şimdi çok sık olamasada giriyorum ve sanalın kötü bi şey olmadıgını en önemlisi insanlarlara öcü olarak bakmamı degiştirti daha ne olsun sanaldada çok güzel dostluklar olabilecegini ögretti teşekürler sana mavilimee |
|
| Başa dön |
|
 |
|