| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Ağu 10, 2006 11:46 pm Mesaj konusu: sevgilinizi hiç aldattınızmı?? |
|
|
arkadaşlar doğru cevaplarınızı yazın lütfenn sevgilinizi hiç aldattınızmı aldattınızsa neden??? _________________
---BUL DAMARIMI BAS İLACI DİNDİR ACIMI--- |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
aldatmadım Allah korusun yazdıysa bozsun düşüncesi bile kötü _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
azrail_18 Acemi

|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 4:22 am Mesaj konusu: |
|
|
biz sevdikmi ölümüne seviyoruz artık olmasada aldatmıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 11, 2006 6:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Aldattım !
Aldatıyorsun diyordu SüreKli, ben aldatmadığım söylüyordum..sonunda çok kızdım ve aldattım ! Kendisinede anlatmıştım ! yapmadığım bişeye , ısrarla yaptın denilirse Çok Sinirleniyorumm!  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
onsuzkalbim Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Ağu 12, 2006 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldattım ben sevdiğimi asla aldatmam beni ii tanırlar ayrılsamda aldatmam çünkü benim bağlılığım farklı ben sözümden dönmem ama baktımki "kalbim" beni çoktan unutmuş bende artık kendimi karanlıkta uldum ve aldattım..inatçıyımdırda............... |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Cmt Ağu 12, 2006 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
benden bas ama doğrusu gerekirse aldattrığım sevgilim oldu olmadı değil bu aldatmanın ne anlama geldiğine bağlı sevgilimi aldatıpta sabah tanımadğım bir insanla uyanmak aldatmamı ? _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
erenesra Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Ağu 12, 2006 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben hiç aldatmadım bana yakışmaz ihanet bir insana yapılabilecek en büyük hakarettir diye düşünüyorum ve yapıma uymuyor _________________
---BUL DAMARIMI BAS İLACI DİNDİR ACIMI--- |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 13, 2006 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Değecek biriyse tabiki aldatılmaması lazım, ama değmeyen biriyse, aldatmak bile az kalır! _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Seker21 DikkaT Seker CiKaBilir

Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 1628 Nerden: Sekerler Diyarindan...
|
Tarih: Pzr Ağu 13, 2006 2:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Efet bır kere aldatmiştim cunku hak etmıstı Allah kahretmesın Intıkammmm  _________________ [img]http://img348.imageshack.us/img348/4528/lgnrc0.gif[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pzr Ağu 13, 2006 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
| MrZ demiş ki: | | aldatmadım Allah korusun yazdıysa bozsun düşüncesi bile kötü |
+123456789 _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 13, 2006 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakmayın ama Bu Konuda bazılarınızın yalan söylediğini düşünüyorum, şu mesajları yazarken Bile Kendinizi ALDATIYORSUNUZ !
Aldatmak illa fiziki olacak diye bişey yok, erkek arkadaşlarımız, birisi ile beraberken, güzel bir kız gördüğünde '' Hımm Güzel Kızmış '' demedi acaba Hiç ? Beynen de aldatılabilir İnsan!
İnanmıyorum Coğunuzun yazdığı mesaja ! _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 3:15 am Mesaj konusu: |
|
|
çoğu zaman güzel bir kız gördüğüm de ya bakmam kafamı çeviririm eğer bakarsamda kim diye bakarım malum bulunduğum il küçük bir yer herkes birbirini tanıyor _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 4:22 am Mesaj konusu: |
|
|
şurda okuduklarımın hepsi bana saçma geldi... _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Utku TutkunuZ

|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Aldatmak mı O nedirkii ben öle bişi bilmemm Nike buda sana sacma geldmii  _________________ ...Eğitim $art...
§§ Bring Me To Life §§ |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
hehe utku senin ne kadar sağdık olduunu biliyom yaa açık sölemek gerekirse aldattım yani aynı anda 2 hatta 3 bikere 4 kız arkadasım biLe oLdu Admincik in dediği gibi aldatmadım ama yanımda kız arkadasım varken başkasına bakmak gibi bi terbiyesizliği yapmadım hee şimdi dieceksiniz ki hiç utanmadın mı aldatırken sen nasıl insansın feLan diye şimdi kimsecikler yok hayatım da ama herkes halinden memnun hiç birinini haberi yok belkide onlarda beni aldattı ama önemLi oLan müşteri memnuniyeTi ayrıca bu konunun devamı geLecek  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|