| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
BLaCKBoY Programci

Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 56 Nerden: Mechule Giden Gemi
|
Tarih: Pts Ağu 21, 2006 10:31 am Mesaj konusu: BLaCKBoY |
|
|
Buda Benden OLsuN...:p _________________

En son BLaCKBoY tarafından Pzr Ağu 27, 2006 1:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pts Ağu 21, 2006 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
tanımam etmem uyuzun teki gıcık mı gıcık bi adam dersem burnum kilometrelerce uzar severim baha kardeşimi bazı problemleri beraber çözdük (yaralı asker olayı ) iyi ki varsın _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Sal Ağu 22, 2006 1:57 am Mesaj konusu: |
|
|
aha forumun ve kanalın ikinci şoparı gelmiş NiKe ve bu BLaCKBoY bi gün bi siteye resim koymuşlar habire 1 veririp durdum ama adamlarda karizma coolluk aşmış kızlardan 10 ala ala toparladılar tipoi maymun gibim muhabbeti şempaze gibim bişi işte ama çok severim napayım  _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Ağu 24, 2006 5:06 pm Mesaj konusu: böööö:p |
|
|
| blackboy mu ah onun durumu vahim sana ben bile yardım edemem baha:) ama hakkını yemiyelim süper videolar hazırlıyo bide benim pcmin sağolsun doktoru gibi hmn yetisir:) iidir iddir bide kısmeti ii olsa daha ii olcak ya neyse:Pp böööööcükkkkkkkkkk |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 25, 2006 12:39 am Mesaj konusu: |
|
|
amanın amanın bahacıkkk senle yeni tanışmışta olsak çabuk kaynaştık canum kardeşim mavilimin fertlerinden oldum artık paslanmaz demirbaş  |
|
| Başa dön |
|
 |
matador Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 25, 2006 12:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Filiz__ sen buranın yolunu bilirmiydin  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ağu 25, 2006 12:47 am Mesaj konusu: bittin sennnnnnnn |
|
|
bahaaaaaaaaaaa senin kafanı kıramamk haksızmıyım şimdi püüüüüüüüüü sanaaaaaaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Ağu 26, 2006 2:55 am Mesaj konusu: |
|
|
ne desem bi anlamı olmicak sevdiğimiz bi arkadaşımız gerçe ben hiç sevmem ama utku iyi biri dio test etmiş _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Ağu 26, 2006 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Hem Black Hem Boy
Aramızda Ki tek sorun Onun yaşı..Yoksaaa OhOOOooo
Baha'cım Canım Kardeşim bir kez bizim server a gelmişti, beni dinledi..sonra ara ara gelmeye başladı...öle bi alıştırmışız ki serverde oper imiz Oldu, Şimdide sitede .. hep bizimle kalman dileği ile.. tanıdığıma pişman olmadığım kişiler içinde  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
_tender_ Acemi

|
Tarih: Cmt Ağu 26, 2006 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
karaçocuk kardeşim sana karaçocuk diyom diye kızıyorsan söyle kardeşim
bidaha demem bikere söylediğime hayır demeyen bi istediğimi geri çevirmeyen kardeşimdir harbiden çok severim baha kardeşim bak yine baha yazdım kızıcak
ne diyeli kardeşim kim bilirse kim öğrenirse öğrensin adını rahatsız edenleri bana yolla ifadelerini alırım
valla kardeşim iyi ki tanımışım seni hep bizle ol kardeşim _________________ BeN SaNa AşIğIm B e B i Ş i M  |
|
| Başa dön |
|
 |
Admin Site Sahibi

|
Tarih: Pzr Ağu 27, 2006 5:05 am Mesaj konusu: |
|
|
7 gün 24 saat serverda bot gibi muhabbetide iyidir severim kendisini  _________________ Only ALLAH Can Judge Me!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
zuzummm Babacan

|
Tarih: Pzr Ağu 27, 2006 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
baha bu ilk şervere geldigimde tanıdıgım aykadaşlayımdan biyi benim için cok degerlişin dertleşebildigim ve herşaman yanımda olan nadiy arkadaşlarımdan biyidir şeni cokkkkkkk şefiom canım aykadaşımm  _________________ Yüregimdeki bu bebeq
Gelecekten umutlu....hala |
|
| Başa dön |
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 07, 2006 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
BLaCKBoY : sen kanalda her şeklinle şeklini koyabilen birisin.. zaten yetkinde müsait sen olmicanda benmi olcam ))
baha : her zaman ismini anımsadığımda gülerim ) çünkü az çok 8 sene pehhhh ya herşeyi ile gözümsün bide şu aşk konularında bana benzesen çok güzel olcak
iyiki warsın inş arkadaşlığımız bi 80 yılda daha devam eder...
rEd_wIng gözlerinden öper  |
|
| Başa dön |
|
 |
Gamzel_ Kıdemli Üye

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
script dahisi fatoş aşığı baha karaoğlan.kafasını şişirdiklerimden.ama bana asla yeter ablaaaaaaaa sus demiyenlerden senide iyiki tanımışım baha.muck  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmuR $EKER $ey

Kayıt: Jul 08, 2006 Mesajlar: 1872 Nerden: UyuzCukLaR üLkesinden ..
|
Tarih: Pts Eyl 11, 2006 8:21 am Mesaj konusu: |
|
|
ii piri cana da yakın ne diim ki yasarkene qüLmek qeLio icimden ii kine tanımısım seni ki diim .. _________________ cok da tıNN |
|
| Başa dön |
|
 |
|