| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 10:52 pm Mesaj konusu: Ra |
|
|
ee yani onun hakkında da görüş bildirebileceğimiz bi başlık olmalı
ben başliim nicki kadar sıcak birisi #oyun kanalının vazgeçilmezlerinden number uno su op u
benden şimdilik bu kadar tanıdıkça yazmaya devam ederim iyi ki varsın Ra tanıdığıma memnunum _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aklımda hiç olmayan birşeyi yaptın MrZ.. Çok şaşkınım ve bir o kadar da mutlu,insanın kendi hakkındaki düşünceleri görmesi güzel birşey..
Teşekkür ederim.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
![]()
|
Tarih: Prş Ağu 31, 2006 3:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Cem_Yilmaz hayallerde yüzmeye devam et ben ablamla yemek yerken boğazda
çok iyi bir insan öncelikle, sevecen, sevimli, güzel, akıllı ve işinin ehli biri sevdiğimiz biri o bizden biri. ben ablamı çok seviyorum uzun zaman görüşemesekde yine içimde duygular aynı hani derler gözden uzak olan gönülden ırak olur diye öyle bişey yokmuş bunu anlıyorum günden güne.
ablam iyiki varsın iyiki seni tanımışım..... |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Prş Ağu 31, 2006 3:51 am Mesaj konusu: |
|
|
bu misafir kim be kırmızı yazıyla beni taklit ediyor unutmuşum login olmayı
Cem_Yilmaz hayallerde yüzmeye devam et ben ablamla yemek yerken boğazda
çok iyi bir insan öncelikle, sevecen, sevimli, güzel, akıllı ve işinin ehli biri sevdiğimiz biri o bizden biri. ben ablamı çok seviyorum uzun zaman görüşemesekde yine içimde duygular aynı hani derler gözden uzak olan gönülden ırak olur diye öyle bişey yokmuş bunu anlıyorum günden güne.
ablam iyiki varsın iyiki seni tanımışım..... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
incitaht Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 07, 2006 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
re re re Ra Ra Ra
Benim oyun kanalındaki tek rakibim
Diğerlerimi
onlar çerez yaa
Bende zaten oyun kanalına yarışmaktan çok "Ra" nın hızını arttırmak için geliyorum
Necip Fazıl ne demiş
Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın
Gündüz geceye muhtaç banada sen lazımsın...
(yalnış anlaşılmasında düşmandan kasıt rakip)
şimdilik bu kadar _________________ Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül muhabbet ister kahve bahane
En son incitaht tarafından Cum Eyl 15, 2006 5:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 07, 2006 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim incitaht..Hele ki Necip Fazil'dan alıntına bayıldım..
Ben sana yazmıştım zaten,oyunda beraber yarışmaktan zevk aldığım ender insanlardandır diye..
O oyun bonuslu olsa beni kimse tutamaz,kesin hızımdan ve hırsımdan bot su kaynatırdı..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AlPeRR_ Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 1262 Nerden: BeYazıT/KapaLıÇarŞı
|
Tarih: Prş Eyl 14, 2006 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ra oyunda geçemediğim tek rakibim yalnız seni yeniden pistlerde görmek istiyoruz oyun kanalının bitanesi  |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRu Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 15, 2006 6:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Ra mı...? Kelimeler yetmez ki
Akıllı, kültürlü,espirili, çocuk ruhlu ve benim gibi oyun oynamasını seven biri... şimdilik bu kadar...
Ra cım iyiki varsın sende olmasan benim 'Karışık Harfler' ounundaki verdiğim kelimeleri kim bulacak..
Seni tanıdığıma memnun oldum ablacım... Muck _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 16, 2006 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
AlPeRR_ ve MeRu.. Çok teşekkür ederim her ikinize de.. Uzun yıllar birlikte yarışmak,oyunlar oynamak,bilmeceler çözmek dileğiyle diyorum..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeSeLa Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 18, 2006 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
mavilimde tanıdığım ve çok sevdiğim çokkkkkk özel biridir o,iiki varsın ve iiki tanıdım seni ablaların bitanesi :)valla yeni yeni gördüm kusura bakma ablacım,bakmaıyodum forumlara bayadır  |
|
| Başa dön |
|
 |
incitaht Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nerdesin yaaa nerelerdesin..... _________________ Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül muhabbet ister kahve bahane |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Chat e pek girmiyorum incitaht cım.. Özellikle gündüz.. Sen de akşamları girmiyorsun. Ama gelirim konuşuruz,uzun zaman oldu gerçekten.. Arayıp sorduğun için çok teşekkür ederim hayırlı arkadaşım benim..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Deniz_Feneri Acemi

|
Tarih: Pts Ekm 09, 2006 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm tanıdığım kadarıyla hızlı biri oyunda epeyce iyi uzun zamandır göremedim niye gelmiyor acaba
yoksa yoksa
rakipsizlikten mi sıkıldı gelseydi ben ona iyi rakip olurdum ... _________________
Karanlığa Kızma Bir Mum Yak |
|
| Başa dön |
|
 |
Seker21 DikkaT Seker CiKaBilir

Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 1628 Nerden: Sekerler Diyarindan...
|
Tarih: Çrş Ekm 11, 2006 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim bitanecik aplam...Nerdeyse bi seneden beri tanıyorum beni dinler moralim bozukken saolsun güldürür beni..Çok akılllı zeki yaşina ragmen halen cocuk ruhlu ehu ehu bu arada Meru ile arası çok iyi kıskanıyorum diorum ama ben ikinizede yeterim dior (: iyiki varsın canım aplacim mujx...  _________________ [img]http://img348.imageshack.us/img348/4528/lgnrc0.gif[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 13, 2006 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Deniz_Feneri çok teşekkürler,bir ay oynayacağım bakalım hangi ay olacak.. O zaman rakibim olursun..
Seker21.. Seni çok seviyorum.. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.. Kıskanmak falan diyorsun ya,senden duyunca çok hoşuma gidiyor.. Buranın neşesisin sen..
Uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.. Sonsuz sevgiler.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|