| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
XARDAX Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 04, 2006 4:09 am Mesaj konusu: rEd_wIng |
|
|
Bende onu yorumluyayım barii bana göre buranın en olmassa olmazlarından o varken sıkılmak bence çokk zorr ))) |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 04, 2006 7:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Red wink Bi Yanada XARDAX.. seninle benim İp ler nasıl Çakıştı .. sanki ikimiz aynı adresten yazıyos gibiiii Zaten Bu Oynak İp işi beni deli edioo... bazen serverdan zline attığım ipler bana rastlıyooo...hey allam ne şanss
Gelelim Hüso yaa Deliiiiii valla .. tek kelime ilee Deliii .. ama sevimli seviyeli bi deli  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pts Eyl 04, 2006 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
hohohoyyytttt red_wing bu adama deli az kalır zırdeli hehe kardeşim benim canım ciğerim böbreğim dalağım iyi anlaştığım kişilerdendir espirili cana yakın uçuk mu uçuktur bayılıyorum onun radyo programlarına ö.s hüsüün  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCKBoY Programci

Kayıt: Aug 20, 2006 Mesajlar: 56 Nerden: Mechule Giden Gemi
|
Tarih: Prş Eyl 07, 2006 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
wayyyy sanadamı yorum açılmış kadeşim o pc ile nasıl buraya girdin şaşıyorum dorusu 8 senenin ağırlığını biz kaldıramıyoruzki o pc nasıl kaldırıyo  
walla kardeşim ne diim seni anlatmam yaşarım..!!!
bence kanalda olmazsa olmazlardansın harbiliğinle delikanlılığınla + pijj liğinle gözümde 1 numarasın (bu arada bence yorum böle olur çünkü kendisi yorumunu açmamış arda tşkler)... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Gamzel_ Kıdemli Üye

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 5:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Bencede kanalın olmazsa olmazlarından hüseyin.Neşe=red_wing asi genç hüseyin.fazla açık sözlüdür kendileri. ben seni gerçekten çok seviyorum hüseyin.bendeki yerin ayrı unutma canım.benim dans kavalyem.türkü yüreklim.umarım hayat sana hep sevinç,neşe HUZUR,sağlık getirir.seni seviyorummm muckkkkkkkkkk cnm  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmuR $EKER $ey

Kayıt: Jul 08, 2006 Mesajlar: 1872 Nerden: UyuzCukLaR üLkesinden ..
|
Tarih: Pts Eyl 11, 2006 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
hımm puqün seni de qördüm ki .. qüseL bi qündü ama sis erkekLer cok cappkınsınıs ki vaLLa : ) ii biri böLe devam et .. _________________ cok da tıNN |
|
| Başa dön |
|
 |
Seker21 DikkaT Seker CiKaBilir

Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 1628 Nerden: Sekerler Diyarindan...
|
Tarih: Pts Eyl 11, 2006 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
redwıng wıkwık Tam anlamıyla delı bu cocuk dun bırazcık bekletttım ruzgarlı havada ıntıkamı acıda olmadı ama kanalın en gevezesı dıyebılıırım cenesı susmak pilmıor kii.. _________________ [img]http://img348.imageshack.us/img348/4528/lgnrc0.gif[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Eyl 16, 2006 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
red_wing hımm buda ayrı bi uyus koca karı gibi çene var mübakekte bizim fatma teyzeyle tanıstırsak sabahtan aksama kadar çene yapar susmaz eminim falla pek tanımıodum kendisini ama benle çene yarıstırmaya bayılan birisi ama sağolsun bu aksam sabaha kadar bekledi ark oldu yanımızda sağolsun bide hüseyinn falla merak ettim kime asıksın söyle beaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
![]()
|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar sevildiğimi bilmiodum walla ne diebilirimki dediklerinin hepsi doğru ama....
deniz yıldızı o kadarda konuşmuom beaa hele bu aralar aşık oldum ağzım açılmıo  |
|
| Başa dön |
|
 |
MafiaX Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
severim bunu da  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
buda aop peşindeydi öle tanıstık zaten aop ta aop ta basımın etini yedi iyi biridir severim kertayı bişi istiosa hemen yapın walla yoksa bırakmaz siizi  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Eyl 23, 2006 9:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
hadı ordan bana anlatma kendini asık olmusta sessizlesmis hıh
asık olsanda benim için değisen bisey yok yine çenen devamm bana karsı neyse....  |
|
| Başa dön |
|
 |
Dr-bilebong Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 3:41 am Mesaj konusu: |
|
|
HüseYın kardeŞim benIm ıcınde yerı öneLı olanlar arsında tanişmamız pek sıcaK olasada sonrdan soraya abi kardeŞ qıbı oLdukyani kisacası benım ıcın öneLıdır huzeYın kardeŞim mujks annam  |
|
| Başa dön |
|
 |
savsat Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
ben sitenize yeni üye oldum hüseyinle aynı odada kalıyoz buraya gelşmemi istedi kendisi çok iyi çocuktur yurtda aile gibiyiz (gerçi zorla yazdırıyo) ama doğluları yazalım |
|
| Başa dön |
|
 |
YoRGo Yeni Üye

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 8:22 am Mesaj konusu: |
|
|
rEd_wIng ben kanalda pek olmam bi arkadaşım bana link verirdi bende dinlerdim ama bu aralar artık yayın yapmıosun senin müziklerini severek dinlerim her zaman umarım iisindir.... mümkünse seninle tanışmak istiyorum gerçi bende erkeğim ama yanlış anlamayın sesi ve müzikleri çok güzel  |
|
| Başa dön |
|
 |
|