Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Git'me..
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Git'me..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FeNeRLi_BeBeq
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts Eyl 04, 2006 5:58 pm    Mesaj konusu: Git'me.. Alıntıyla Cevap Ver

Sakın bakma öyle yüzüme. Hiç durma gidenin ardından bir daha açılmamak üzere kapanan kapının karşısında. Hiç bir şey açıklama, giderken söyleyecek birşey bulamaz insan. Sakın sende gereksiz tesellilerin ardına sığınanlardan olma... Haydi kapı orda çık ve git... "Oysa daha kokuna bile doyamadım, sana doyamadığım gibi. Halbuki ne çok hayalimiz vardı, neler planlamıştık dalga seslerini eklerken sevdamıza. Şimdi sensiz nasıl yaşayacak bu yürek, yokluğunda titreyen bedenim sensiz nasıl ayakta duracak. Gitme kal desem kalırmısın benim dünyamda..." Bitmek için başlar aşklar. zaten biteceği belliydi başlamadan. Kim bilir sen gitmeseydin belki de ben gidecektim. Herkes tercihleriyle yaşar ve sen gitmeyi tercih ettin. Git hadi, için rahat olsun. Kalmasın aklın bende. Boşver acıklı vedaların baş rollarini paylaşmayalım. Git... "Benim aklım da yüreğim de sende kalacak. Bitmeyen sevdalardandı oysa bizimkisi. Dünya yıkılsa, nehirler tersine de aksa bırakmazdım seni. Kendimi adamıştım ben bu aşka. Benim dünyamda, benimle kalmanı isterdim. Herşeyim olmanı, herşeyin olmayı istemiştim sadece. Şimdi kimin yanında olduğunun ne önemi var artık. Bana sadece ağlamak düşer, geceyi katık edip gidişine..." Dost kalalım dilersen. Görüşürüz yaşanmamışcasına bu sevda. Mutlu olmanı isterim benden sonra, bunu hakettin. Merak etme bende mutlu olurum gidişinin ardından. Belki başka yüzler, başka sesler girecek hayatımıza. BElki bir gün unutacağız paylaştığımız ne varsa sevdamıza dair. Hadi git.... Hangi yara kabuk bağlamadı ki bu güne kadar? Hangi yangın sönmedi ki? Yapman gereken neyse yap, git... "Unutabilir misin bu kadar kolay? Yaşananlar silinirmi sanıyorsun bir çırpıda. Sensiz mutluluk haramdır bana. Seni içimden kopartıp atmak, okyanısları kurutmak kadar imkansız. Senden sonra yüreğimde açtığın yaralar her gün daha çok kanayacak. Yaktığın sevda ateşini hiçbir sağanak söndüremeyecek. Yalandı mutluluğunu dilemem de. Sende benim gibi mutlu olma. Belki o zaman dönersin yeniden bana..." Çok uzattın.... Hadi çık ve git artık. Hem neden üzgün bakıyor gözlerin. Mutlu olmalısın gittiğin için. Belkide sana teşekkür etmem gerekir. Bu sevdanın yükünü aldın omuzlarımdan, hafifledim sayende. Sık sık ararım seni merak etme. Git... "Gitme herşeyim, yalvarırım gitme. Ayrılık ayrılık ateşlerine bir başıma atıp gitme beni.

Senin için çarpan yüreğimi, kanadı kırık bir serçe gibi bırakıp gitme. İçim acıyor, yüreğim yanıyor. Aşkımızın hatırına, yaşananların anısına "gitme, gitme kal bu şehirde, gitme, gitme yazık olur bize...
Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Seker21
DikkaT Seker CiKaBilir

MesajTarih: Sal Eyl 05, 2006 3:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Gitme herşeyim, yalvarırım gitme. Ayrılık ayrılık ateşlerine bir başıma atıp gitme beni.

Senin için çarpan yüreğimi, kanadı kırık bir serçe gibi bırakıp gitme. İçim acıyor, yüreğim yanıyor. Aşkımızın hatırına, yaşananların anısına "gitme, gitme kal bu şehirde, gitme, gitme yazık olur bize... Sad

Ellerine Saglık harıka olmuş Crying or Very sad
FeNeRLi_BeBeq
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pts Eyl 11, 2006 8:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Git'meler.. Çok acıtır insanın yüreğini hemde çok..Her gidiş bi gelişin habercisidir derler..İstemiyorum istemiyorum..Tüm git'melerden nefret ederiyorum.

Teşekkür ederim..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Site_Polisi
ALoo 155

MesajTarih: Pts Eyl 11, 2006 10:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayrılıklar eğer sonu kavuşmayla bitecekse güzel, ayrılık olmadan kavuşmanın değeri anlaşılmaz

eline sağlık
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız