| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 08, 2006 4:57 pm Mesaj konusu: Gamzel_ |
|
|
Gamzel_
Onun İçin yazacak çok şey var aslında, sabahtan akşama kadar yazabilirim Gamze'yi..ama Bunu şöyle özetleyeyim ; AbLam, Kardeşim, Arkadaşım.. ve içimi dışımı rahatça anlatabildiğim, sitemlerimi bile dinleyen, bana gelip sevincini üzüntüsünü anlatabilen, ağlarken kahkahalar atabildiğim insan... Zor dönemimde tanıdım onu, ilk tanışmamız ona attığım zline ile başladı.. Üzgün veya Pişman değilim İyi ki atmışım o zline ı..Msn de zline sohbetinde benim tüm ketum davranışıma rağmen ''haklısın'' demesi kalitesini ortaya koymuştu zaten
Aslında Gamze deli bunu size rahatça söyleyebilirim..İçindeki çocuğu hiç öldürmemiş bir deli...Hep Böyle Kal..Hep Yanımda Kal..
Ben Bu Serverda Gamze Gibi bir ablaya sahip olabilen $anslı İnsanlardanım, e oda $anslı tabiki ben varım
Seni Seviyoruz Ablacık  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
RyAnShArK The World is Mine

|
Tarih: Cum Eyl 08, 2006 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
kanalın en yaşlısı zatı muhtereminede bailık açmışsınız sonunda. gemzel teyze radioda adama bi ağız tadıyla yayın yaptırmaz onu çalma bun u çal sonrada beğenmez yaynı artislik yapar delidir o yüzden sevilir    _________________
14 Ekim 1735 İlk kez bir sigara tersten yakıldı. Filtresiz olduğundan bir sorun çıkmadı |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 12:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Ablaların ablası Gamzel_ ablacıkım pepekim bi tane ablamız canımız bizim değer verdiğim tanıştıştığıma memnun olduğum kişilerden irc ten yeni transfer ettik kendisini şimdi sıra dj likte onuda görücez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum Ablacıkım hoş geldin sitemize sefalar getirdin Mujjjkaaaaa _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
zuzummm Babacan

|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 12:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Gamzel apllammmmmmmmmmmmmm canımmmmmm aplam öş aplamdan faykı yoq benim için cokk önemliiii herşeyiyle mükemmel bi kişiligi vayy ama ne oluyşa olşun içine kapanık ve cabuk kırılan bı yapışı vayy aplamm şeni kimşenin üşmeşine işin veymem umayım ömrünce mutlu oluyşunnn canım aplamm muckşaaaaaaaaaaa  _________________ Yüregimdeki bu bebeq
Gelecekten umutlu....hala |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 5:17 am Mesaj konusu: |
|
|
çok sevdiğim bi sarkının hiçbitmeyen nakaratısın sen canım ya gerçekten sevildiğimi hissede bildiğim sayılı kişilerdensin iyiki varsın iyiki bizimlesin seni gerçekten seviyorum canım ablam annem herşeyim işte
hep mutLu oL.. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Gamzel_ Kıdemli Üye

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 5:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Beni çok duygulandırdınız valla ne desem bilememki.çağdaş sen sanki çok gençsin ne hikmetse erkeklerde şu yaşlanma fobisini anlayamam.buda yeni moda olsa gerek.kel arkadaşım çağdaş.sen acemiysen ben ne yapayım djlikte çağdaş _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Cmt Eyl 09, 2006 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
gamze aplammm
canımdır ex kaynanamdır kendisi bi tanedir kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı ama o cins kaynanalardan değildir kendisi neyse benim derdimi çekenlerden biride talihsizler grubunun baslarında yer alan gamze apla sağolsun her zmn dinler destek olur akıl verir bazende gerçekleri görmem için en iisini yapar ve açık sözle söyler canım ablamm
bu arada unuttum sanma gelin kaynana çapkınlık yapcaz daha senle zamparam
seni sevfiyommmmmmmmmmmmmmm bennnnnnn falla bak inan gerçek söylüom aaaaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
redwing Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Eyl 10, 2006 1:10 am Mesaj konusu: |
|
|
hşş sevgili sözüm sanadaır..
bari bende böle bi yerde sana çıkma teklifi edimde tam olsun
seni sevmek güzel şey, ümitli şey , dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi birşey. fakat bana ümit yetmiyor ben artık şarkıyı dinlemek değil sölemek istiyorum.. dermişimm
yaw sen benim aplam,kardeşim,arkdaşım,SEVGİLİM, damım e daha ne olsun
( G )üzellik, ( A )kıl, ( M )arifet, ( Z )eka, ( E )daha ne olsun  
saygılarımla rEd_wIng |
|
| Başa dön |
|
 |
Dr-bilebong Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 5:33 am Mesaj konusu: |
|
|
GamzeL apLam benım ıcın bı anne den farksız kendıde coK ıyı bıLır ama eskIsı qıbı muhabetımız yoq ve benı unutunu duşunuyorum sekısı kadr deqıl yani ama ooo benım bırıcık canım apLam  |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Gamzel_ ablam benim.
Bana bu kalbinden temiz sayfayı ayırdığın için çok teşekkür ederek sozlerime başlamak istiyorum bitanemsin sen yaaa seni tanımak ve seninle konuşabilmek çookk güzel ablam.
seninle muhabbet bir başka ben daha sana kurabiye yapacağım sonra güzel bir müzik koyup seninle dans edeceğim sözüm var kısmet olursa o zamanı sabırsızlıkla bekliyor olacağım ablacığım...
herdaim mutlu olman dileği ile iyilik seninle birlikte olsun ablam... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
XARDAX Acemi

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 12:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
o benim balım...
ve bana göre bu dünyada MUTLU olmayı çok hakeden nadir insanlardan
ve ben onun bir gün hak ettiği gibi mutlu olacağını biliyorumm...
Gamzel__ mujkaaa pepiikim...  |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gamzecimi taniyorumda tanimiyorum hehe yani adini cok duydum ama bi türlü tanisma firsati olmadi ama kardesimle pandacigimla konustu telefonda öldüm gülmekten hehe..
öptüm sekerim pay pay  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
Gamzel_ Kıdemli Üye

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah be dr cum alpercim saol yorumların için.ama ben seni ihmal etmiyorum ki merak etme ayrıca ekibi yeniden topluyoruz eskisi gibi olacak herşey o zamanda gamzel abla sus dersen gebertirim bak cikolatacık saol cnm yorumların için beni tanımamana rağmen yorumun çok mutlu etti beni sayın gelin hanım ve sıra ardacıkda banim balım çok şekersin.çok teşekkür ederim cnm.paşalı zaten beni çok duygulandırdın.inan bende seninle sohbetten çok zevk alıyorum.istanbula gelirsem(inşşşş) seni mutlaka görmek istiyorum bunu unutma.herkese yorumlarından dolayı teker teker teşekkür ederim.hepinizi gerçekten çok seviyorum.muckssssss  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
gamzel artık gidicem gidicem türküsü çalmassın bakan seven cok seni bende cok severim ama bazen böle politik konusmaya baslıon yaa o saman uyus oluyom işteee ne zaman suscan diee bekliom kuzenine slm  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
![]()
|
Tarih: Pzr Ekm 01, 2006 10:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Vay hain vay pranke.demekki benden bıkıyorsun ha,başlarım şimdi burda politik konuşmaya valla seni kimse kurtaramaz bak banada çok görme ama caner siyasete atılacam şimdiden sizde deniyorum bazı şeyleri az daha sabır.söz veriyorum size daha iyi koşullarda adminlik verecem.userleriniz daha az küfürsüz bi hayat bi net ortamı yaşıyacak.ey userlerimmmmm canlarım benimmmmmm.oyunuzu bana verin feraha kavuşun seviyorum sizleri canlarım kuzeniminde slmı varmış sana muckssssss |
|
| Başa dön |
|
 |
|