Her gidisine ayrı bir anlam yüklüyorum.yapma allah askına ya hep kal benimle söz etme gidisten yada silinsin isminde cisminde . oynama benimle dengemi bozuyorsun askı yasayacak yürek bırakmıyorsun insanda. Böyle değildin sen ne oldu sana. Bittiyse heyecanın bileyim bende . seni seviyorumla baslayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım. Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu isin . üstelik bi cümlede ama varsa bir önceki cümlenin hiçbir gerçerliligi yoktur. Seni seviyorum ama birlikte olmamız imkansız . ya eğer imkansız diyebiliyorsan sevmiyorsun demektir. Bahanelerin arkasına sığınmab insanların hayatına sorgusuz sualsiz girip sonrada hiç birşey söylemeden çıkan insanlardan nefret ediyorum. Böylemisin sende gerçekten gitmek mi istiyorsun . yürekli ol biraz hadi konus söylemek istediğini söyle 2 çift sözü hak etmedimi bu ask yasanılan bunca seye hiçmi sayğın yok ahhhhhh ben niye yanılıorum niye tam iste bu dediklerim sömürüyor askımı biraz daha mı katı olmalıyım. Biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı. Bazen bu dünyadan olmadığımı düsünyorum. Bu devrin damı değilim. Bana ait olmayan düsüncelere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum. İnsanız biliorum hepimizin hataları oldu iyide hep benimi bulacak bunlar .. hiçbir kayğıya yer vermeden hiçbir hesabı düsünmeden açsaydın eğer yüreğini iste o zmn görürdün bir askın nasıl bir efsaneye dönüseceğini. Sen gözlerini kapatıyorsun. Bir sen varsın hersey senin çevrende sekilenmeli . her sey sana göre düzenlenmeli. Beceremiyorum . kusura bakma simdi git hadı aşk tam teslimiyet ister . kendini askın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın. Bir yanım dısarıda kalsın dediğin noktada ask boğar seni yok edersin o duyguyu . bu yüzden hep cesurların isidir ask. Yalanları aptalca kaçanları kabul etmez. AŞK saf duru insanları kabul eder. Kafasında bin bir tilki dönenler aşk yasayamaz istesede yasayamaz. Arınmalısın esnaf en duru haline dönmelisin ki yaşayabilesin askı kısacası sevgilim sana göre değil bu iş senin yolun açık olsun hadı yürü git şimdi git ki ben yaşayayım seni, ben seveyim seni . yoklugun beni boğuyor ama olsun bunu bile bana huzur veriyor. Bırak bırak aşk bana kalsın…..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız