Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - ASK Cesurların İşidir...
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

ASK Cesurların İşidir...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DeNiZ_YiLDiZi
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pzr Eyl 17, 2006 5:36 pm    Mesaj konusu: ASK Cesurların İşidir... Alıntıyla Cevap Ver

Her gidisine ayrı bir anlam yüklüyorum.yapma allah askına ya hep kal benimle söz etme gidisten yada silinsin isminde cisminde . oynama benimle dengemi bozuyorsun askı yasayacak yürek bırakmıyorsun insanda. Böyle değildin sen ne oldu sana. Bittiyse heyecanın bileyim bende . seni seviyorumla baslayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım. Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu isin . üstelik bi cümlede ama varsa bir önceki cümlenin hiçbir gerçerliligi yoktur. Seni seviyorum ama birlikte olmamız imkansız . ya eğer imkansız diyebiliyorsan sevmiyorsun demektir. Bahanelerin arkasına sığınmab insanların hayatına sorgusuz sualsiz girip sonrada hiç birşey söylemeden çıkan insanlardan nefret ediyorum. Böylemisin sende gerçekten gitmek mi istiyorsun . yürekli ol biraz hadi konus söylemek istediğini söyle 2 çift sözü hak etmedimi bu ask yasanılan bunca seye hiçmi sayğın yok ahhhhhh ben niye yanılıorum niye tam iste bu dediklerim sömürüyor askımı biraz daha mı katı olmalıyım. Biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı. Bazen bu dünyadan olmadığımı düsünyorum. Bu devrin damı değilim. Bana ait olmayan düsüncelere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum. İnsanız biliorum hepimizin hataları oldu iyide hep benimi bulacak bunlar .. hiçbir kayğıya yer vermeden hiçbir hesabı düsünmeden açsaydın eğer yüreğini iste o zmn görürdün bir askın nasıl bir efsaneye dönüseceğini. Sen gözlerini kapatıyorsun. Bir sen varsın hersey senin çevrende sekilenmeli . her sey sana göre düzenlenmeli. Beceremiyorum . kusura bakma simdi git hadı aşk tam teslimiyet ister . kendini askın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın. Bir yanım dısarıda kalsın dediğin noktada ask boğar seni yok edersin o duyguyu . bu yüzden hep cesurların isidir ask. Yalanları aptalca kaçanları kabul etmez. AŞK saf duru insanları kabul eder. Kafasında bin bir tilki dönenler aşk yasayamaz istesede yasayamaz. Arınmalısın esnaf en duru haline dönmelisin ki yaşayabilesin askı kısacası sevgilim sana göre değil bu iş senin yolun açık olsun hadı yürü git şimdi git ki ben yaşayayım seni, ben seveyim seni . yoklugun beni boğuyor ama olsun bunu bile bana huzur veriyor. Bırak bırak aşk bana kalsın…..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Site_Polisi
ALoo 155

MesajTarih: Pzr Eyl 17, 2006 9:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eline sağlık DeNiZ_YiLDiZi teşekkürler Smile
$EKER $ey

MesajTarih: Pts Eyl 18, 2006 3:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cok qüseL bi payLasım dinLediimde de hosuma qitmisti saoL canım ..
DeNiZ_YiLDiZi
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Prş Eyl 21, 2006 11:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tsk ederim beyendiğinize sevindim Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Aşk , Sevgi , Dostluk Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız