| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 1:29 am Mesaj konusu: MeRu |
|
|
Yeni iRc üyemiz oLur kendisi hadiiin bakaLım sizde bişeyLer yazın. Az çok demeyeLim boş geçmeyeLim  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Seker21 DikkaT Seker CiKaBilir

Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 1628 Nerden: Sekerler Diyarindan...
|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramıza hosgeldın dıyelım dün aksam bı baktım serverda meru sasırdım pek tanımıorum ama iyi bırısıne benzıor...bu kadar yeterlı mı  _________________ [img]http://img348.imageshack.us/img348/4528/lgnrc0.gif[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 8:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar yeterli değil çok bilmiş bana uyuz oldunu söyleyen tek kişi lol: onun bi hocası var o daha da çok bilmiş doğum günümün olduğu gün tanıştık nerdeyse bir ay olucak bana doğum günü başlığı açmıştı teşekkürü bir borç bilirim şaka bi yana tanıdığıma memnun olduğum bi arkadaşım iyi ki buradasın MeRu _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRu Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 11:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
MrZ borcunu 14 ağustos ta ödersin...
Şeker 21 ve MrZ yorumlarınız için çooook teşekkürler...  _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 9:14 am Mesaj konusu: |
|
|
"Nickleri Cümle İçinde Kullanmaca" da bana lafı geçirmesen hiç farkında bile değildim valla.. Saatleri kontrol et okudum ve zıpladım buraya..
Tabii oyun çerçevesi içinde kalmaktan diğer başlıklara hemen hiç bakamıyorum ben.. Fakat bu bile bahane değil,bu kadar herkesin sevdiği bir arkadaşımın adına açılmış sayfa var mı diye bakmalıydım.. Ama şu an çok mutluyum burada senin sayfana yazdığım için..
MeRu'cum sen buradaki çok sevdiğim birkaç kişiden birisin.. Ben seninle chatte falan değil,forumda tanıştım. Bana seni farkettiren çok fazla mesajın olması değil,her konuda,her oyunda konulara yaklaşımın,verdiğin zekice cevaplardı.. Bu kadar genç bir arkadaşımın bu denli kültürlü ve zeki olması inan ki beni çok mutlu ediyor.. Seninle her zaman iyi bir diyaloğumuz olacağına eminim.. Uzun yıllar görüşmek dileğiyle canım..
Sevgimle.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 3:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili meru nasılsın iyimisin iyi oLmanı Cenab-ı haktan temenni ederim evdekiler nasıl dayım giller yengem giller gınaLı kuzu nasıL iyilermi büyüklerimin ellerinden küçüklerimin ayaklarından yasıtlarımın omurga kemiklerinden yaa ra nın msj ı okudum da sabah sabah bana şeyi harırlattı bizim dayko askerdeyken paso mektup yazardı bize ama mektupların hepsi yanı Sayende anılarım tazelendi meru ya geLin ce baktım ki buraya fazla kimse yazmamış ama haklılarda seni kimse tanımaz yazacak bişeyleride olmaz arasıra bazı bazı gelsende gönlüm razı seni server a bekliyoruz okeyyy yes. şimdilik bu kadar daha sonra gene yazarım _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 8:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
MeRu benim gecelerimin vazgeçilmez forum arkadaşıdır. onunla yine bir gece forumda tanıştım ve onu ilk başta farklı tanımıştım yaşını büyük soylemişti cinsiyetini farklı soylemişti ama benim buna benzer takıntılarımın olmadığını bilmiyordu neden boyle birşey yapmıştı neden beni aldatmıştı bilmiyorum ama onunda kendince bir sebebi vardır diyorum ben onu kendini bana tanıştırdığı gibide çok sevmiştim şimdide çok seviyorum saygılarımı sunuyor ve senin kadar güzel günlerin hayatından eksik olmamasını diliyorum.... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeRu Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 25, 2006 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Ra ablacım benim hakkımdaki düşüncelerin çok hoşuma gitti...Okurken büyük keyif aldım...Sende bu forumda muhabbetinden hoşlandığım, sevdiğim ve saygı duyduğum insanlardan birisin....Ama sanki diğerlerinden 1 adım daha önde gibisin...Hemşerimsin ve bu forumda rüyamda gördüğüm ilk kişisin... Gerçekte yüzünü göremedim ama rüyamda gördüm.... Oldukça güzeldin uzun ve kıvırcık saçların vardı...Ama öyle sanıyorumki gerçekte saçların kıvırcık değil gibime geliyor...
Nike Çarşı; dayın giller ve yengenler oldukça iyiler...Çocuklar gözlerinden öper, bi dahaki sefere geldiğinde meşhur Alaman çikolatası getirmeyi unutmasın diyorlar...
Nike sen bana göre bi puzzle gibisin her konuşmamda elime farklı renklerde parçalar veriyorsun...Acaba puzzle bittiğinde ortaya nasıl bi resim çıkacak çok merak ediyorum... Öyle sanıyorum ki içinde her rengi barındıran bi kişiliğin var... (boya kalemleriyle fazla muhattab olduğum için ortaya böyle bi yorum çıktı )
Paşalı, yani kırmızı yazılı adam... ...Ben seni ilk defa forumda banlamıştım sonra o gece serverde Site Polisi, Nike, Çikolatacık la sohbet ederken bize katılmıştın....o gece öyle sorular sordun ki....Slm, msn var mı,radyo dinliyor musun?, mikrafonun var mı?,Webcam var mı?, diye soruları şakayla karışık ardarda sorunca bende biraz şok etkisi yaratmıştı... :)Allahım ben bi geveze olarak kendimi bilirdim meğerse benden beteride varmış diye düşünmüştüm... şaka şaka... Seni tanımak ve tanımaya devam etmek oldukça gzl...İyi dileklerin için saol.... _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
MeRu seni tanımıyorum ama çok matrax olduğun belli  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 2:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Rüyana bile girdiğime göre,bana verdiğin değer ortada.. Çok teşekkür ederim canım.. Bir de çok kuvvetli hislerin var,gerçekten dümdüz , lepiska saçlarım var..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 2:35 am Mesaj konusu: |
|
|
lepiska saç modeli nasıl oluyor  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 2:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanki bana biliyormuşsun gibi geliyor Nike .. Çok cin gibisin, ama yanıtsız soru kalmasın.. Lepiska uzun,sarı,düz ve yumuşak saç demektir..
MeRu, tam forum oldu senin sayfa..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 3:00 am Mesaj konusu: |
|
|
yok hayır şimdi öğrendim benim favorim kıvırcık saç olduğu için gözüm başka saç görmüyor admincik in saçlarına bayılırım o yüzden _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ra Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 3:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Lepiska bilgi dağarcığında kalsın, Allah da gönlüne göre versin diyeyim..  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Prş Ksm 09, 2006 3:11 am Mesaj konusu: |
|
|
eyw saoLasın meru nun sayfa dolmuş oldu bu sayede  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|