Kayıt: Dec 07, 2007 Mesajlar: 183 Nerden: Melekler şehri...
Tarih: Sal Arl 18, 2007 8:59 pm Mesaj konusu: Kanada'ya Giden Antalya'lının Günlüğünden Alıntılar :)
Sevgili Günlük
12 Agustos
Kanada'daki yeni evime tasindim. Cok heyecanliyim. Burasi cok guzel. Daglarin manzarasi muhtesem. Onlarin karlarla kapli halini gorebilmek icin sabrimi zorluyorum.
14 Ekim
Kanada dunyanin en guzel yeri. Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina
dönmeye basladi. Bir atla kir gezintisi yaptim ve birkac geyik gördum. Cok
guzeldiler. Muhtemelen yeryuzundeki en harika hayvanlar. Burasi cennet
olmali. Burayi cok seviyorum
11 Kasim
Geyik avlama sezonu kisa bir süre sonra basliyor. Böyle harika hayvanlari öldürmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum. Umarim yakinda kar yagisi baslar.Burayi seviyorum.
2 Aralik
Dün gece kar yagdi. Her yerin beyaz bir örtü ile kaplanışını seyretmek
icin gece kalktim. Tipki kartpostal gibi. Dışarı çıktık merdivenlerdeki ve
garajin onundeki karlari kurekle temizledik. Kartopu oynadik (ben kazandim). Kar temizleme makinasi (belediye'nin) gelince,garajin önündeki karlari tekrar te mizlemek zorunda kaldik. Harika bir yer. Kanada'yi seviyorum .
12 Aralik
Dün gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi ile garajın
önündeki karlari tekrar temizledik. Burayi seviyorum.
19 Aralik
Dün gece biraz daha kar yagdi. Ise gitmek icin garajdan cikamadim. Burasi çok guzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesina Lanet olsun!
22 Aralik
Bu beyaz boktan dun gece biraz daha yagdi. Kurekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme makinasinin
ben garajin onunu kurekle temizleyene kadar yolun köşesinde gizlendigini düşünüyorum. Pez.....in
25 Aralik
S....ttigimin yilbasisi. Yine yagdi. Eger kar temizleme makinasini kullanan pez...i bir elime geçirirsem yemin ederim o p...u gebertecem.Yollardaki lanet buzlari eritmek icin neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum.
27 Aralik
Allahin belasi dun gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin en son gelisinden beri 3 gündür karlari kurekle atamadigim icin eve hapsoldum. Hic bir yere gidemiyorum. Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yağacagini soyledi. 25cm karin kac kurek edecegini biliyor musun?
28 Aralik
Kuşbeyinli spiker yanilmis.83cm daha yagdi. Bu gidisle karlar yazdan once erimez. Kar temizleme araci kara saplandi ve hıyar oğlu hıyar sürücü benden küreğimi odunc istedi. Karlari temizlerken tam altı kürek kırdığımı ve sonuncusunu da onun kalin kafasinda kırmaktan zevk duyacağımı söyledim.
4 Ocak
Nihayet evden cikabildim. Markete gittim ve yiyecek aldim. Dönüşte lanet
geyigin biri arabamin önüne atladi. Arabamda yaklasik 3000 dolarlik hasar var. Bu hayvanların hepsini gebertmek lazim. Lanet yaratiklar her yerde varlar. Umarim avcılar hepsinin kökünü kurutur.
3 Mayis
Arabayi sehirde bir tamirciye goturdum. Yollara dökülen bas belasi tuzlar yüzünden arabamın kaportası çürümüş.
10 Mayis
Türkiye'ye kesin donus yaptim ve Antalya'ya bir daha ayrilmamak üzere
yerleştim. S...im Kanada'yı da karı da geyikleri de... _________________ SeN ßiR PiYoNsUn SeNi KaYbEdErSeM iKi pUaNıM GiDeR, ßeN iSe ŞaHıM ßeNi KaYbEdErSeN oYuN ßiTeR..
ewt güselmis eline saglık _________________
Bu SuSmaLar SaNmaki KoRKumdan... GüNü GeLecek en Büyük KeŞken oLacaqım..
ßaRßie KızZz deqiL..HaRßie KızZz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız