www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - kro kızların özellikleri:)
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
firari_byn Forum Pıtırı Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 2416 Nerden: ceHenneMin dİpi.... GelCen mi???
Tarih: Cmt Şub 09, 2008 7:18 pm Mesaj konusu: kro kızların özellikleri:)
kro kızların özellikleri...
1- İsmail yk, berdan mardinli , gökhan özen sever ve dinlerler
2- Keremcem denen ağlak suratlı zırtapoza taparlar uğruna ağlarlar
3- zevksizdirler her kaslı güçlü erkeğe yakışıklı derler
4- o kadar zevksiz giyinirlerki sormayın çingene pembesi favori renkleridir Zerafetten nasiplerini almamışlardır göbeklerini göstermekten büyük haz duyarlar oysaki hiçte yakışmaz .....
5-yazın kavurucu sıcagında bot giyerler.
6-botu giydikleri yetmiyomuş gibi bide daracık kotlarının pacalarını içeriye sokarlar...
7-Kitap okumanın kafayı yemeye neden olacağına inanır
8-BEYAZ ÇORAP GİYERLERR......
9-küfür etmeyi çok iyi bi yetenek zannederler
10-)converse ayakkabı olmazsa olmazdırrr.... (genelde sahte)
11-)metal muzik dinleyenlerin yanından geçmezlerr.....//ametal ve soygaz dinleyenlerin yanından hiç geçmez//
12-)yuzlerine bir kilo fondoten surerler......fillii boya gibi olurlarr...
13-)kro kız kurdanı ağzına göturur..içerede oyalar sonra çıkarır bakar...
ve tekrar kurdanı dişleri arasına sokarr........iiğğğğğğğğğğğğ.
14-)sakızı ukalaca çiğner....
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 9:04 pm Mesaj konusu:
Cok guzel bır saptama olmus komık oluyorlar ama ya olsun bence onlarda bulunsun ben sahsen cok guluyorum bu kızlara _________________ )))
Başa dön
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker Kayıt: Apr 25, 2006 Mesajlar: 2165 Nerden: DolmaBahçe..
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 9:11 pm Mesaj konusu:
forumda yazıLan en orjinaL mesaj.
tesekür ederim süperdi _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
Başa dön
elaas KaraBiber Kayıt: Aug 12, 2007 Mesajlar: 2652
Tarih: Pts Şub 11, 2008 3:03 am Mesaj konusu:
kırolarr işte _________________
Başa dön
kummsall Kıdemli Üye Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 1564
Tarih: Pts Şub 11, 2008 6:11 am Mesaj konusu:
Tarih: Sal Şub 12, 2008 1:52 am Mesaj konusu:
tşk ederm janlarım penim yaaa
Tarih: Çrş May 28, 2008 9:50 am Mesaj konusu:
Bak sen şu kro kızlara _________________
Dünyada ilk Bakışımda Doğruluğuna Çok Güvendiğim Şeylere ikinci Kez Bakmam Gerektiğini Anlayacak Kadar Çok Yaşadım.
Başa dön
elaas KaraBiber Kayıt: Aug 12, 2007 Mesajlar: 2652
Tarih: Çrş May 28, 2008 4:18 pm Mesaj konusu:
Ama kro kısların özelliklerini yasmıssın firaricim sadece irkekler nirde _________________
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.265 Saniye