| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 11:58 pm Mesaj konusu: k1z1n_1i |
|
|
ßide ßeni söLeyin bağLım nasıL tanıonus ßeni  |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
kızın 1i hehehe senimi nasıl tanıos yazık sana kimse yazmamıs ben yazım arkası çorap söküğü gibi gelir özenç bunlar yazarlar hmn
neyse tanıdığım kadarıyla ii biri çabuk kanım ısındı onunda bana dedği gibi dünyayı sallamayan biri galiba kilim en güzeli muckaa seni tanıdım az daha tanırım yine yazarım üzülme sen  |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 3:48 am Mesaj konusu: |
|
|
daha tanışmadık ama kısa bi diyalogumuz oldu kendisiyle  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
XARDAX Acemi

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 3:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Kızın 1i işte nassı tanıyım başka fazla olmadı tanışalı ama sefdim seni gıı benim gibi biraz çatlaksın tabi başka nelerin var onalrı artık tanıdıkca yazarım şimdilik bu kadar  _________________ Aramasın gözler o şimdi SOLDİER.....
( HER ŞEY VATAN İÇİN!!! ) |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirliler Forum Bağımlısı

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 4:18 am Mesaj konusu: |
|
|
ben sizi tanıştıram bizim baldız olur kendisi çenesi düşük uyusun tekidir ne kanalda ne msnde rahat bırakmaz eniştee enişteee beşimde dolanıo uyusun teki anlıcanız baldızımda olur kovamıomda başıma kaldı napçam bunla bilmiom ama seferim kendisini az daha güzel olsa aplasını bırakıp bunu alıcam ii biridir ama biraz çenedi düşük o kadar adı üstünde kızın biri az konuşanını bulsam hemen evlencem zaten bu yazdıklarımdan elsunun haberi olmasa ii olur gerçi seferim kendisini hayatında başarılar biran önce kendine bi koca bulda get başımdan  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:26 am Mesaj konusu: |
|
|
uyus enıste yaa nesaman bıdı bıdı konusuom yaaa... izmirliler sana inat eflenmıcem efde kalcam basına kalcam elsunun yanına da yerlescem ohhh bakarsın artık ikimisede nede olsa baldız baldan tatlıdır sen kendinn diodunnn hıh  |
|
| Başa dön |
|
 |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
kendimi tanıdım sislerin gösünde catlak,manyak,deli,uyus,cenesi düsük,fırlama yasasın kötülük yaf hersey bir yana gercekten sefıldıımı anladım yinede pek anlasamam ben ole bilirsinis lafçının tekiyimm Cem abi sende tanııdııım en ii abimsin senı sectım  |
|
| Başa dön |
|
 |
Dr-bilebong Acemi

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Ferideye Kısaca hastayım cıKma tekLıfı etmeyı duŞunuyom cwp ne oLur acaba bıLmıyom kısacası coK sewdıqım bı arkdaşım Şimdilik sonnRa ne oLur bılemem mucjks  |
|
| Başa dön |
|
 |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Dr-bilebong taam arkadasım cıkalm nere cıkıos , yani sasırtıcı ama yorumun için tşk yinede hastayım bölümü özellikle  |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:53 am Mesaj konusu: |
|
|
k1z1n_1i ben pek iyi tanımıyorum ama forumdaki kardeşlerimden sadece 1 sevecen şakacı biri iyi anlaşacağıma inanıyorum zaten benim anlaşamadığım kimse yokki _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 5:56 am Mesaj konusu: |
|
|
pasali sağol tşkler abicim de serferde görmiim seni yakana yapıscam tanısırs osaman hiiiç dert etttmeee  |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
k1z1n_2i Diye Düşünsenize Feride den Bi tane daha Olduğunu aman allahım
$aka bi yana serverın ilk açıldığı günler hep bizimle olmuştur sonra kaytardı biraz ama kesin dönüş yaptı İyimi yaptı Kötümü Yaptı Bilemem.
Biraz sivri dilli demiş bana, dinime küfreden Müslüman olsa bari, o benden daha sivridir bakmayın bana bişe demio ablayım die Ablalar kardeşlerine sivri dillilik yaparlar bu sadece onların iyiliği içindir
Serverdaki Her ÇahatLağı sevdiğim Gibi k1z1n_1i nide seviyorum, eee çatlak çatlakı çekio ne yapayım
Mujjkkaaaaaaaaaa  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
ferideyi yeniler tanımaz ama eskilerde Lord_of_the_girls oLarak biLirLer onu ilk tanıdığım da başka arkadaslarlada tanıstırdım sonra kopup gittik ama şimdi bizLerLe olmasına da sevindim açıkçası çünkü dostunu seven vede bırakmayan biri onu sevmediğimi düşünüyor ama yanılıyor her gecen gün büyüyen bir MaviLim aiLesin de iyi bir ekip oLacağımıza inanıyoRum.. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
k1z1n_1i Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
herkese cok tşk ederim yaa hakket sevindim, admincik apla seni sefıom herkeseee mujukaaaaaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
CeMce Şahsına Münhasır

|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 12:56 am Mesaj konusu: |
|
|
| bende tanıyormuşum ama bir ara aarmız bozulmuş aşktan meşkten bahsetmişiz. sonra aramız bozulmuş.... demekki sorun senden kaynaklanıyor .... |
|
| Başa dön |
|
 |
|