| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 10:12 pm Mesaj konusu: CiKoLaTaCıK |
|
|
ayy annem sana baslık açmamıslarmı pühhhhhhhh aıp size insan utkunun seysi yani sefgilisine bidenecik piti piti sepetime açmazmı hadı eller islesin anlatın bakim bu pepeki nasıldır nedir bence süper birine binzioyeni tanıstık ama beyendim  |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 28, 2006 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah ah DeNiZ_YiLDiZi'mda düsünürmüs beni cok sefindim kij valla bak ben sulu gözüm aglarim hemen
öptüm seni muujjjjuuukkssss.....  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
DamLacım Bitanecim, işin aslı ben onu serverdan tanımıyorum siz serverda onu daha tanımazken biz msn de dedikodu yapıyoduk
Ne desem ki Nicki gibi bi arkadaşımız,Sütlü Cikolatacık.Utkununtutkusu..Utku nun Tutkusu olmak öle kolay bi durum değildir,Damla bu nicki aldıysa Düşününki nasıl biri
Ben Damlayı çok beğeniyorum ve çok seviyorum,herşeyi ile mükemmele yakın biri,birde kardeşi varki evlere $enlik
Kader arkadaşım Damla benim ısırılmaktan kurtulamayan kişi
Öptüm şekercim seni hep Böyle kal  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Gamzel_ Kıdemli Üye

Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 11:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Demek gelin hanımda burdaymış amanında aman.bende çok tanımıyorum hatta hiç desem yalan olmaz ama şeker gibi biri sohbeti de öyle.tanımak istediğim kişilerden diyebilirim.muckkkk şeker  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
yinge yinge yinge hehehe daha yeni tanıştık ama sevdim kendisini (utku yanlış anlamasın o anlamda değil biz açıklamamızı yapalımda adam karıştırmasın ortalığı ) cana yakın bi arkadaşımız gurbetçi üyelerimizden bu siteyi gurbetçiler ele geçirecek yakında tanıştığıma memnun oldum CiKoLaTaCiK (isviçre çikolatası ) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
@Admincikim
Kij sen hic merak etme ben oraya gelince seni isiramaz ben varim merak etme bak senin icin kendimi feda edicem
Valla özledim kij dedikodularimizi.. Pepekim cok tesekkür ederim canik hee bu arada benim pandami (kiz kardesimi) de buraya kayit edicem hehe.. öptüm sapur supur...
@Gamzel
Canim yavas yavas tanisiriz hehe
@Site_Polisi
Bende tanistigima memnun oldum daha nice sohbetlere hep birlikte insallah  _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahanda damlacıkk hımm senin hakkında ne yassam aslında sana uyus oluyorum iyi küsel sevecen baqimm baska balık etlii falan filan iştee damlacık geen cukolota istiyomss onaa göreee guzel günlerdi seneye gene beklereiss bu sefer bisi yormayın adresleri biliosunuz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Pranke sIkIyosa YakaLa

|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| CiKoLaTaCiK demiş ki: | @Admincikim
Kij sen hic merak etme ben oraya gelince seni isiramaz ben varim merak etme bak senin icin kendimi feda edicem
hee bu arada benim pandami (kiz kardesimi) de buraya kayit edicem hehe.. öptüm sapur supur... |
ewet bunlara bişiler yazmak istedim damlacık sanki adminciği düşündüğünden kendini feda edion sende admincik inanma kendini feda edecek yaa seni bahane edioo yandık o zman senin o cavanar kardeşingelirse ama gelsin gelsin konusuruz P ilk mesajı benden _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Utku TutkunuZ

|
Tarih: Sal Ekm 03, 2006 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abooo Benim AŞKİTOMADA yer açmışlarr.. 59595959595959 Bidenesienden Bidenesinee 595959595959 _________________ ...Eğitim $art...
§§ Bring Me To Life §§ |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cum Ekm 06, 2006 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok şeker biri  _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
NiKe_CaRsI O Şimdi Asker

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 6:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
| NiKe_CaRsI demiş ki: | çok şeker biri  | evet arkadasa katıLıyo:rum Çok şeker biRi ayrıca yingemiZ oLur bi gün bayaa bi sohbet ettik geneLde kızLar ın sohbeT i bi yerden sonra sıkar ama Cİkolatacık ıhn sohbet i çok tatLı şeker gibi maşallah benim kanım çok ısındı UTku nun kaLbini nasıL kazandığı beLLi ZatteN. Hayatta mutLuLukLar diLerim.. _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
irc de benden şarkı istemişti birde yengemiz olduğunu biliyorum o kadar _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Dj_CaneR_KanKa Acemi

|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cikolatacık senin bu nicki mavilimde bi kaç kez gördüm senle daha tanışamadım ama mavilim nete ve mavilim ailesine katıldığına göre ii birisi olmalısın daha senin hakkında hiç bişey bilmiyorum ama ii biri olduğuna eminim neyse bir gün tanışırız inş |
|
| Başa dön |
|
 |
CiKoLaTaCiK Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 25, 2006 4:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar cok tsk ederim yazdiklariniz icin thanküüüü... _________________ BeDeLi BeNSiZLiK oLSuN iHaNaNeTiNiN... |
|
| Başa dön |
|
 |
DeNiZ_YiLDiZi Forum Bağımlısı

|
Tarih: Çrş Ekm 25, 2006 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ay ay utkunun seysi (sefgilisi ) canommmmcım tenkü demesinide bilirmis kimden öğrendim he süle süle utanma benden dimi hıkıs mucjka canımm utkuya yar etmicem senin gibi bi çikolatayı ben yicem hammmmmmmmm  |
|
| Başa dön |
|
 |
|