ben daha yeni üye sayılırım benim hakkımda pek bir şey bilmiyor olabilirsiniz ama sizce nasıl biri olabilirim iyi mi kötü mü _________________
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 9:33 pm Mesaj konusu:
İyisin ya da kötüsün demek haddime düşmez,hoşgeldin tekrar Prenses 20.. Oyunlardan birinde adım Aylin yazmıştın,resimdeki kişiyi ve Gülçin'i merak ettim sakıncası yoksa.. Ve imzandaki resimleri azaltman çok iyi olmuş,çok fazla yer kaplıyordu bence.. _________________
prenses20 seni serverda yani sohbet te hiç görmedim zatten biz burda irc deki yani sohbet teki arkadasları çekiştiriyoruz sende sohbet kanalına girersen zamanla herkes senLe iLgili yorumlarını yazaR. : _________________ Herkes Aynıyken Ben FarkLıydım.. Şimdi Herkes FarkLıLık Peşinde Ben Yine AynıYım..
prenses20 seni serverda yani sohbet te hiç görmedim zatten biz burda irc deki yani sohbet teki arkadasları çekiştiriyoruz sende sohbet kanalına girersen zamanla herkes senLe iLgili yorumlarını yazaR. :
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız