Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Odadan Cık Cıkabilirsen....
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Odadan Cık Cıkabilirsen....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game )
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Red_MooN
Babacan
Babacan

MesajTarih: Cmt Ekm 21, 2006 8:06 am    Mesaj konusu: Odadan Cık Cıkabilirsen.... Alıntıyla Cevap Ver

Evet arkadaslar bu oyunumzuda dona room lar gıbı ıp ucu toplayarak odadan cıkma oynu heycan daha da fazla simdiden basarılar diliyorum.kafayı yememek mumkun degıl... http://www.gamershood.com/jaescape.php
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasali
BeyEFenDi

MesajTarih: Cmt Ekm 21, 2006 10:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

offfffffffff çıldırcam ama haaaaaaaa çıkamadım sinir oldum çıkma yolunu bulan biri lütfen bildirsin kafayı yemek mümkün Laughing ben bulduğum yere kadar sizlere yardım ederim isterseniz Wink
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 22, 2006 2:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben oda oyunlarını çok severim,bir ara müptelası olmuştum.. Zaten bu işin güzelliği bulduklarımızı birbirimizle paylaşmak.. O zaman hem daha çabuk sonuca ulaşırız,hem de birimizin bulamadığını diğeri bulur...

Ben şu ana kadar bulduklarımı yazayım ;

1- Kitaplığın orta rafında bir pense var.

2- Kitaplığın alt rafında,kitapların arkasında bir civata var.

3- Kitaplığın üst rafında,kitapların arasında bilya var. Bu bilyalardan toplam 5 adet bulmamız gerekiyor. İkinci bilya soldaki pencerenin önünde. Üçüncü bilya köşedeki uzun dolabın üzerinde. Dördüncü ve beşinci bilyalar halının çapraz karşılıklı köşelerinin altında... İşte 5 adet bilya oldu..

4- Bulduğumuz bu bilyaları şu şekilde kullanıyoruz : Masanın üstündeki antenli garip alete tıklayıp içine giriyoruz. Çiçek gibi dizilmiş 5 adet daire var. Bulduğumuz bilyaları sürükleyip tek tek bu dairelerin üzerine bırakıyoruz. O zaman bu daireler dönmeye başlıyorlar. Bir de bu dairelerin yanında 6 adet sütun gibi bişeyler var,bir tanesinin civatası yok,bulduğumuz civatayı da oraya takıyoruz.

5- Televizyon sehpasının altında bir gürz var.

6- Kitaplığın arkasında bir ingiliz anahtarı var ama şu an nedense alınmıyor.

7- Duvardaki tablonun kenarına bir kağıt sıkıştırılmış. Üzerinde 546 yazıyor.

8- 2 pencerenin altına denk gelen kırmızı koltuğun en soldaki minderinin altında birşey var ama alınamıyor.. Kilit sesi geliyor tıklayınca..

9- Duvarda sürekli ilerleyen bir sayaç var,546 onunla mı ilgili düşünmek lazım..

Şimdilik bu kadar.. İnşallah sonuca ulaşırız.. Smile
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 22, 2006 2:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi farkettim,kitaplığın alt rafında kitapların arkasında bulunan civatayı yerine taktıktan sonra yine bulduğumuz yerde yeni bir civata oluşuyor. Exclamation
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 22, 2006 6:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu oyunda da yeni ilerlemeleri unutmadan yazayım.. Smile

Pense ile televizyonun antenlerinden birini kırdım. Aldığım bu anten parçasıyla,kitaplığın arkasındaki alınamayan ingiliz anahtarını aldım. İngiliz anahtarı uzak olduğu için onun yardımıyla çekmek gerekiyormuş yani.. Laughing Sonra,masanın üzerindeki antenli garip alet vardı ya,onun içindeki dönen dairelerin yanındaki sütunların birine civata takmıştık,o civata diğerlerine göre yukarıda kalmıştı. İngiliz anahtarıyla civatayı sıkıp diğerleriyle aynı hizaya getirdim..

Bu kadar.. Confused
ALoo 155

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 4:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beş bilyeyi taktığımız yere girmeden önce ki ekranda; soldaki düğme gibi şeylerin üzerine tıklayınca yassı delikten sarı bi anahtar çıkıyor onunla köşedeki uzun dolabı açabilirsiniz dolabın raflarında yayvan bi kap vede bi kutu var şimdilik benden bu kadar Smile
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 4:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harikasın Site_Polisi.. Smile Senin bulduğun anahtarla dolabı açtım,raflardan birinde dediğin gibi bir kutu,diğerinde kapak gibi birşey,diğer bir rafın dikey yüzeyinde de gülme smiley i var.. Dalga geçiliyor gibi hissettim o an,galiba haklıyım,tıkandım kaldım şu an.. Sad

Bu dolapla şuan birşey yapamadım.. Ama kırmızı rakamlı sayaç var ya,onun üstünde bir bıçak buldum..Bu bıçakla kitaplığın orta rafındaki sarı kutuyu parçaladım,içinden bir tornavida çıktı..İki kırmızı koltuğun arasında bir elektrik prizi var,tornavida ile onu söktüm.. Elektrik kablolarının arasında gümüş renkli bir anahtar duruyor,elektrik çarpmasın diye bunu pense ile alıyorsun.. Razz Laughing

Bu anahtar yeşil kasayı açıyor.. Kasanın içinde bir bond çanta var.. Şifreli bir çanta bu.. Tablonun kıyısında 546 yazan kağıt bulmuştum ya,bu şifre çantanın sağ tarafını açıyor.. Ama sol tarafını açan bir şifre lazım.. Başka kağıt bulamadım ben.. İki tarafa da 546 yazdım olmuyor..

İMDATTTTT.. Bir şifre kağıdı daha lazım... Exclamation
BeyEFenDi

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

diğer şifre koltukların soldakinin dip koşesinde ablam şimdi unuttum ama rakamı 342 ydi galiba bıçaklamı açıyordun onu da unuttum ama sadece dibine tıkla Wink
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aaaaaa daha ilk mesajımda yazmıştım o koltukta birşey var diye,sonra bir daha bakmadımmm.. Laughing Şimdi bakıyorum hemen..

pasali var ya sen olmasan kalırdım öyle.. Çok teşekkürler.. Smile
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya şimdi aklıma geldi.. Bunu söylediğine göre sen oyunu bitirmişsin.. Neden yazmadın ?... Laughing
BeyEFenDi

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok ablam yaa bitiremedim gülen dolapdan bişey alamadımkii güldü sinir etti beni Laughing zaten kasada bişey demiyor bişey yok sadece bişey yazıyor çantanın içinde kapının resmi var ama ben anlayamadım Laughing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben koltuğun köşesine tıklıyorum,rengi değişiyor ama yırtamadım bir türlü.. Sad

Çantanın içini açtıysan eğer belki onu da yırtmak gerekebilir.. Denesene bakalım.. Ben şifreyi ezbere gireceğim artık,bulamadım kağıdı.. Sad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pasali cim dediğim gibi 2. kağıdı alamadım.. 342 'yi denedim açmadı.. 372 imiş.. Smile Bond çantayı açtım,senin dediğin gibi resimler var ama ben sana önerdiğim şeyi yaptım,bıçakla yırttım.. Bir anahtar daha verdi.. Bununla gittim büyük dolaptaki kutuyu açtım.. Mavi bir anahtar daha verdi.. Direkt kapıya gittim...

VEEEEEE... Kapı açıldı.. Smile

Ama üzerime bir zombi koşmaya başladı... Laughing

Onu gürzle öldürüyorsun.. Ve güle oynaya dışarı çıkıyorsun ama sanırım yine de kurtulamayıp ölüyorsun.. Bir sürü zombiyle karşılaştım çünkü... Laughing

OYUN BİTTİ.. Ama 2. şifreyi hala bulamadığım için üzgünüm..
BeyEFenDi

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 9:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abla desene sona gelmişiim orda kalmışım Laughing Laughing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pts Ekm 23, 2006 10:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TEBRİK EDERİM SENİ.. Alkış

Cidden sonuna kadar gelmişsin.. Zaten sen olmasan oyun bitmezdi,ben hala o kağıdı arar durur ve hala da bulamazdım.. Laughing

Yine de bitir gör sonunu,o kadar uğraştık değil mi ?.. Wink
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Oyun Forum( Game ) Tüm saatler GMT +10 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız