www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums
0 :: Başlığı Görüntüle - İlginç USB Flash-Memory Diskler..
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
Ra Kıdemli Üye Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 12:59 am Mesaj konusu: İlginç USB Flash-Memory Diskler..
Kendime yeni bir tane almak için araştırma yaparken bu modelleri buldum.. Siz olsaydınız alır mıydınız ?..
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 1:26 am Mesaj konusu:
abla çok güzelmiş bunlar yaaa ama tam kız için ben düşünsene bir tane var ve işimle ilgili müşteriye verdim bilgileri atsın içine diye adam gülmezmi sence _________________
Başa dön
Site_Polisi ALoo 155 Kayıt: Apr 05, 2005 Mesajlar: 4970 Nerden: Mavikol
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 1:34 am Mesaj konusu:
ben dalgınlıkla yerim bunları eline sağlık Ra _________________
Başa dön
Ra Kıdemli Üye Kayıt: Aug 29, 2005 Mesajlar: 3955 Nerden: Teknem ile gezdiğim cennetlerden..
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 3:13 am Mesaj konusu:
pasali ve Site_Polisi beğendiğinize çok sevindim.. Yalnız resimdeki mamalar sushi.. Ben Çin'de bile yemedim,ööööö..
pasali cim adam gülmez, gülmekten krize girer.. _________________
Başa dön
Gamzel_ Kıdemli Üye Kayıt: Sep 05, 2006 Mesajlar: 3961 Nerden: geçmişle gelecek arası bir yerden
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 12:03 pm Mesaj konusu:
bunları icat eden kesin japonlar başka bi ırk yapmazdı zaten pek estetik cnm her hakeme lazım _________________
Başa dön
pasali BeyEFenDi Kayıt: Dec 22, 2004 Mesajlar: 10779
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 9:45 pm Mesaj konusu:
sadece hakemleremi abla sana bana ona buna daha kime kara kediye kara kedi nerde dağa kaçtı dağ nerde yandı bitti kül oldu _________________
Başa dön
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitenin tüm hakları MaviLim.Net ekibine aittir. Site en iyi 1024X768 şeklinde görüntülenir.
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır. Sayfa Üretimi: 0.408 Saniye