Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - umut_yolcusu (mElAnKoLi)
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

umut_yolcusu (mElAnKoLi)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umut_yolcusu
Babacan
Babacan

MesajTarih: Cmt Ksm 25, 2006 11:42 am    Mesaj konusu: umut_yolcusu (mElAnKoLi) Alıntıyla Cevap Ver

Baktım da bi ben eksiğim... bende oldum; tam oldu... Hadi bakalım, bi de bana yazın... Laughing Embarassed

umuda yolculuk başladı! Sıkı Tutunuuuuuuun.....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Site_Polisi
ALoo 155

MesajTarih: Pzr Ksm 26, 2006 12:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla tam olduk Wink umut seviyeli saygılı efendi bi arkadaşımız benden sornra ikinci kara çocuk (baha yı saymıyorum ) Laughing djlerimizden yakında op da olursa şaşırmam bilmem anlatabildim mi Rolling Eyes sitemize hoş geldin
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pzr Ksm 26, 2006 8:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adamın kinglerinden.. has cocolarımdandır.. otlakçı olmasa daha çok sevecem defeyi ama yinede seviyom Very Happy hergün bize geliyo yemek yiyo utanma arlanma yok adamda Smile .. Bu defeyle yazın tanıştık sonra görüştük sanalda daha iyiyidi şimdi gerçek hayatta otlakçı yüzü ortaya çıktı hehe. neyse kankam adamın kingi seviyom seni janem benim.. mujjkaaaa .. yanaktan ama .... Razzp
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zuzummm
Babacan
Babacan

MesajTarih: Çrş Ksm 29, 2006 9:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abiş hoşgeldin şiteyee benimde şevdigim abişlerimden biri cok iyi şaygılı bilmiom ama ben şeviom onu Laughing böööööööööö abişş kikikikikikikiki
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cengizhan
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 8:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla bu adam iyidir hoştur da çok ana kuzusu yaa adam herşeyi anneme sormam lazım dio lem ben eve geç geliom sabahlıom babama haber vermiom bee neyse Smile ama harbi efendi saygılı dürüst biri severim keretayı Smile ChatLee demişki çok otlakcı die bende diomki ona lem sende yedirme de senden otlanmasın adam bulmuş bi kek otlanıo işte böle şeylere dikkat et Smile
Başa dön
HaYaTt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 10:20 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bedirhan ; Ne diyeyim Ki Onun İçin... Beyefendi, samimi , düşünceli yani aslında bir erkekte olmaması gereken bir çok özelliği var Smile

Ben Aslında ona hiç kızmıyorum neden böyle düşünmüş anlamadım sana nasıl kızabilirim ki. Kanalda yazmadığım zamanlar özelime gelip halimi hatırımı sorması, derdin varsa dinlerim demesi benim çok hoşuma gidiyor. Birilerinin beni düşündüğünü Bilmek güzel ve Bedirhan Bunu hep yapıyor.Teşekkür ediyorum

Smile
yaqmuR
$EKER $ey

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 8:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umut_yolcusu api(m) iyi ki tanımısım seni ii ki de api(m)sin .. farkLı birisin benim icin umarım hep öLe kaLırsın ..

kendine iyi bak .. Embarassed

eFsUnLu
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pzr Arl 03, 2006 9:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laughing defelekim nasılsın Razz

Bölgemizdeki nadir kişilerden birisi Smile yakında görüşmeyi planlıyorum onla Smile

Seviyorum ya bedirhanı cidden ama cidden Smile))

Radyo zamanında az kahrımı çekmedi sağolsun varolsun Smile

Bide gizli sıkıntıları olmasa neyseki sıkıntılarını kaldırabilecek karakterde Smile SEVİYORUZ SENİ umut_yolcusu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Dr-bilebong
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cum Arl 15, 2006 8:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canım Kardeşim Ya umuT_YoLcuSuna tek saYfa Yetmez anLatmaya coK sewdqım Bı kardeŞim KanKam abim Canım KardeŞim Bende Senı seVıYorum Wink Laughing
Başa dön
Filiz__
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Arl 15, 2006 11:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umut_yolcusu kara kura bir cocuk işte Razz biricik kuşum benimmmm Very Happy

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız