| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
umut_yolcusu Babacan

|
Tarih: Cmt Ksm 25, 2006 11:42 am Mesaj konusu: umut_yolcusu (mElAnKoLi) |
|
|
Baktım da bi ben eksiğim... bende oldum; tam oldu... Hadi bakalım, bi de bana yazın... _________________
umuda yolculuk başladı! Sıkı Tutunuuuuuuun..... |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pzr Ksm 26, 2006 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
valla tam olduk umut seviyeli saygılı efendi bi arkadaşımız benden sornra ikinci kara çocuk (baha yı saymıyorum ) djlerimizden yakında op da olursa şaşırmam bilmem anlatabildim mi sitemize hoş geldin _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ChatLee Acemi

|
Tarih: Pzr Ksm 26, 2006 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Adamın kinglerinden.. has cocolarımdandır.. otlakçı olmasa daha çok sevecem defeyi ama yinede seviyom hergün bize geliyo yemek yiyo utanma arlanma yok adamda .. Bu defeyle yazın tanıştık sonra görüştük sanalda daha iyiyidi şimdi gerçek hayatta otlakçı yüzü ortaya çıktı hehe. neyse kankam adamın kingi seviyom seni janem benim.. mujjkaaaa .. yanaktan ama .... p |
|
| Başa dön |
|
 |
zuzummm Babacan

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
abiş hoşgeldin şiteyee benimde şevdigim abişlerimden biri cok iyi şaygılı bilmiom ama ben şeviom onu böööööööööö abişş kikikikikikikiki _________________ Yüregimdeki bu bebeq
Gelecekten umutlu....hala |
|
| Başa dön |
|
 |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Cmt Arl 02, 2006 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
valla bu adam iyidir hoştur da çok ana kuzusu yaa adam herşeyi anneme sormam lazım dio lem ben eve geç geliom sabahlıom babama haber vermiom bee neyse ama harbi efendi saygılı dürüst biri severim keretayı ChatLee demişki çok otlakcı die bende diomki ona lem sende yedirme de senden otlanmasın adam bulmuş bi kek otlanıo işte böle şeylere dikkat et  |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 02, 2006 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Bedirhan ; Ne diyeyim Ki Onun İçin... Beyefendi, samimi , düşünceli yani aslında bir erkekte olmaması gereken bir çok özelliği var
Ben Aslında ona hiç kızmıyorum neden böyle düşünmüş anlamadım sana nasıl kızabilirim ki. Kanalda yazmadığım zamanlar özelime gelip halimi hatırımı sorması, derdin varsa dinlerim demesi benim çok hoşuma gidiyor. Birilerinin beni düşündüğünü Bilmek güzel ve Bedirhan Bunu hep yapıyor.Teşekkür ediyorum
 _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmuR $EKER $ey

Kayıt: Jul 08, 2006 Mesajlar: 1872 Nerden: UyuzCukLaR üLkesinden ..
|
Tarih: Cmt Arl 02, 2006 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
umut_yolcusu api(m) iyi ki tanımısım seni ii ki de api(m)sin .. farkLı birisin benim icin umarım hep öLe kaLırsın ..
kendine iyi bak .. _________________ cok da tıNN |
|
| Başa dön |
|
 |
eFsUnLu Acemi

|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 9:49 am Mesaj konusu: |
|
|
defelekim nasılsın
Bölgemizdeki nadir kişilerden birisi yakında görüşmeyi planlıyorum onla
Seviyorum ya bedirhanı cidden ama cidden ))
Radyo zamanında az kahrımı çekmedi sağolsun varolsun
Bide gizli sıkıntıları olmasa neyseki sıkıntılarını kaldırabilecek karakterde SEVİYORUZ SENİ umut_yolcusu |
|
| Başa dön |
|
 |
Dr-bilebong Acemi

|
Tarih: Cum Arl 15, 2006 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Canım Kardeşim Ya umuT_YoLcuSuna tek saYfa Yetmez anLatmaya coK sewdqım Bı kardeŞim KanKam abim Canım KardeŞim Bende Senı seVıYorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Filiz__ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Arl 15, 2006 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
umut_yolcusu kara kura bir cocuk işte biricik kuşum benimmmm  _________________
 |
|