Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - immortal_love_cengizhan
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

immortal_love_cengizhan

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cengizhan
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 8:31 am    Mesaj konusu: immortal_love_cengizhan Alıntıyla Cevap Ver

immortal_love_cengizhan la ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HaYaTt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 02, 2006 10:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cengisimmm O Benim.. Muki Muki dediğim Tek Küçük Adam Smile

Çok sempatik biri, Nerde ne zaman Şaka yapacağını Bilir, O kadar şakalaşırız Haddini aşmaz kesinlikle, İyi aile Çocuğu. Kanalda görmediğimde Nickini aradığım nadir kişiliklerden birisi.Onu çok seviyorum ve iyikide bizimle.. Muki Muki Küçük adamım Smile
Site_Polisi
ALoo 155

MesajTarih: Pzr Arl 03, 2006 1:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet önce siteye hoşgeldin cengizhan çok fazla tanımamakla birlikte Admincik' in söylediklerine tamamen katılıyorum kanı kaynayan sevecen bi kardeşimiz Smile bide alt alta yazmasa Razz Wink
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pzr Arl 03, 2006 9:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle allah razı olsun diyelim saolun kanalda bnm için önemli olan insanlardan 2 sinin bnm için bunları düşünüp söylemesi beni sevindirdi hatta çok duygulandım Smile beni sevenden sevmeyende saolsun varolsun
Başa dön
izmirliler
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pts Oca 22, 2007 8:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğum gününde kanala doğum günün kutlu olsun gibi silinen yazılar yazıcağıma buraya yazayımki birgün gidersek bile bu yazıalr hep burda kalsın mavilimle birlikte her gelen görsün doğum günün kutlu olsun kanka iyiki varsın 1 yıla yakındır tanırım seni son zamanalrda pek konuşamıyorum ama hepinizin yeri bende ayrı zaten sizlerde biliyosunuz:) inş hep aramızda olursun hem mavilimde olursun biz olmasak bile...
izmirliler
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı

MesajTarih: Pts Oca 22, 2007 8:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[23:59] * immortal_love_cengizhan alayınıza benden mujkaaaaaa iLLeGaL hariçç rEd_wIng son yazdığından sanada yokkk Very Happy

öyle olsun bakalım bizde seni düşünüp iserverden çıkıp buralra gelmiştik neyse Crying or Very sad Crying or Very sad
pasali
BeyEFenDi

MesajTarih: Cum Oca 26, 2007 7:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim sevdiğim ve saygı duyduğum biri selamını esirgemez hiç saolsun çok iyi biri insanları kırmakdan kaçınan biri Muki Muki derdim ama Admincikin lafı o Razz ben sana kocaman bir EYVALLAH çekeyim Wink
Acemi
Acemi

MesajTarih: Pzr Oca 28, 2007 3:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

puhahaha yuhahahah nihahhaa muhahhaa hihihihihi Smile pasali allah razı olsun kardeşim tarih yine 28-01-2007 Smile çok saol kardeşim benden de sana kocaman bir eywallah Smile volkan lemm normalde öptüğümüzde adımızı şeye çıkarıon ben öpermiyim seni defeleke bakk sonra sen alıp onu yine foruma kaydet demi aptalmıyım lem o kadar Smile ama yine de allah razı olsun kardeşim sağol iyi dileklerin için inşallah hepimizin torunları da burada bizim gibi arkadaş kardeş olurlar vede inş. bnm torun admini olur buranın Smile admincikin torunuyla evlendiririm ne güsel Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> iRc.MaviLim.Net Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız