| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Cmt Arl 02, 2006 8:31 am Mesaj konusu: immortal_love_cengizhan |
|
|
immortal_love_cengizhan la ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz  |
|
| Başa dön |
|
 |
HaYaTt Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 02, 2006 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Cengisimmm O Benim.. Muki Muki dediğim Tek Küçük Adam
Çok sempatik biri, Nerde ne zaman Şaka yapacağını Bilir, O kadar şakalaşırız Haddini aşmaz kesinlikle, İyi aile Çocuğu. Kanalda görmediğimde Nickini aradığım nadir kişiliklerden birisi.Onu çok seviyorum ve iyikide bizimle.. Muki Muki Küçük adamım  _________________ Odamın HayaLetisin, SessizLiğine A$ığım..
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Site_Polisi ALoo 155

|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 1:29 am Mesaj konusu: |
|
|
evet önce siteye hoşgeldin cengizhan çok fazla tanımamakla birlikte Admincik' in söylediklerine tamamen katılıyorum kanı kaynayan sevecen bi kardeşimiz bide alt alta yazmasa  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 9:47 am Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle allah razı olsun diyelim saolun kanalda bnm için önemli olan insanlardan 2 sinin bnm için bunları düşünüp söylemesi beni sevindirdi hatta çok duygulandım beni sevenden sevmeyende saolsun varolsun |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirliler Forum Bağımlısı

|
Tarih: Pts Oca 22, 2007 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
doğum gününde kanala doğum günün kutlu olsun gibi silinen yazılar yazıcağıma buraya yazayımki birgün gidersek bile bu yazıalr hep burda kalsın mavilimle birlikte her gelen görsün doğum günün kutlu olsun kanka iyiki varsın 1 yıla yakındır tanırım seni son zamanalrda pek konuşamıyorum ama hepinizin yeri bende ayrı zaten sizlerde biliyosunuz:) inş hep aramızda olursun hem mavilimde olursun biz olmasak bile... _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
izmirliler Forum Bağımlısı

|
Tarih: Pts Oca 22, 2007 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
[23:59] * immortal_love_cengizhan alayınıza benden mujkaaaaaa iLLeGaL hariçç rEd_wIng son yazdığından sanada yokkk
öyle olsun bakalım bizde seni düşünüp iserverden çıkıp buralra gelmiştik neyse  _________________ alkolik hareket engellenemez...!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pasali BeyEFenDi

|
Tarih: Cum Oca 26, 2007 7:21 am Mesaj konusu: |
|
|
benim sevdiğim ve saygı duyduğum biri selamını esirgemez hiç saolsun çok iyi biri insanları kırmakdan kaçınan biri Muki Muki derdim ama Admincikin lafı o ben sana kocaman bir EYVALLAH çekeyim _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cengizhan Acemi

|
Tarih: Pzr Oca 28, 2007 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
puhahaha yuhahahah nihahhaa muhahhaa hihihihihi pasali allah razı olsun kardeşim tarih yine 28-01-2007 çok saol kardeşim benden de sana kocaman bir eywallah volkan lemm normalde öptüğümüzde adımızı şeye çıkarıon ben öpermiyim seni defeleke bakk sonra sen alıp onu yine foruma kaydet demi aptalmıyım lem o kadar ama yine de allah razı olsun kardeşim sağol iyi dileklerin için inşallah hepimizin torunları da burada bizim gibi arkadaş kardeş olurlar vede inş. bnm torun admini olur buranın admincikin torunuyla evlendiririm ne güsel  |
|
| Başa dön |
|
 |
|