Tarih: Pts Arl 04, 2006 8:16 am Mesaj konusu: Gs'li ve Bjk'liye 20 Fb'liye 40 Kırbaç...
Bir BJK'li, bir Fener´li ve Gs´li Arabistan'da yasak olmasına
rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar. Mahkemeye çıkarılırlar...
Karar İDAM!
İtiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp
hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kıyak daha yapıp, herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır.
* Gs li: "Sırtıma bir yastık baglayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
* Uyanık Bjk´li bunu görünce: "Sırtıma iki yastık baglayın" der.Ama İki yastık bile 10 kirbaca dayanmaz.
* Sıra FB 'liye gelince Prens Hazretleri: "Bak FB 'li sana acıdım. Bu yıl ligde şampiyon olamadınız .Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" der...
FB' li: "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun".
Herkes şaşkına döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
FB 'li pis pis sırıtarak: "GS liyi sırtıma bağlayın..." _________________ Ben Kalpleri Kırarak Değil, Kazanarak Hükmederim...
En son MeRu tarafından Çrş Arl 06, 2006 6:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız