Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Haydi Aklımı Oku!..
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Haydi Aklımı Oku!..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Enteresan
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ra
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Arl 05, 2006 6:05 am    Mesaj konusu: Haydi Aklımı Oku!.. Alıntıyla Cevap Ver

Minik bir oyuna var mısınız?

Ben çözemedim, bakalım sizler çözebilecek misiniz?

Haydi link i tıklayın ve şaşırmaya başlayın!..

http://maximumrisk.sitemynet.com/brain/pscyhic/psychic.htm

"Nasıl Oynanır" kısmında açıklama yapılmış ama ben burada tekrar edeyim yeniden..

Aklınızdan çift basamaklı bir sayı tutuyorsunuz...

ÖRNEK: 11 tuttunuz.. 1+1 şeklinde topluyorsunuz,çıkan sonuç 2.. Şimdi 11 den 2'yi çıkarıyorsunuz yani 9 kalır. Hemen dokuz rakamına denk gelen şekile bakıyorsunuz ve konsantre oluyorsunuz ve sihirli küreyi tıklıyorsunuz.. İşte aklınızda tuttuğunuz şekil karşınızda..

Ciddiyim ben çok şaşırdım.. Confused Enteresan geldiği için de buraya koydum.. Smile
BeyEFenDi

MesajTarih: Pts Arl 18, 2006 7:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben çözdüm işi Laughing Laughing ilk başta banada enteresan geldi allah allah dedim üzerine üzerine gittim bakın şimdi Laughing her try again dediğinizde ordaki şekiller yer değiştiriyor matematik işlemi sizi bir şekile doğru götürüyor her seferinde farklı bir şekile bizde boyle şaşırıyoruz yani her seferinde açılan şekillerin hangi rakamını tutarsanız tutun sizi o şekle götürecektir. mesela acaba diyip 2 sefer aynı sayıyı tutanlar dahada şaşıracaklar ama şekil değiştiğine dikkat edin Wink

bunu anlatınca size kötülükmü yaptım bilmiyorum ama ne güzel eğlenecektiniz eğlencenizi bozdum galiba ama napiyim hemen anlatmak geldi içimden Laughing Laughing Laughing

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Enteresan Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız