"Nasıl Oynanır" kısmında açıklama yapılmış ama ben burada tekrar edeyim yeniden..
Aklınızdan çift basamaklı bir sayı tutuyorsunuz...
ÖRNEK: 11 tuttunuz.. 1+1 şeklinde topluyorsunuz,çıkan sonuç 2.. Şimdi 11 den 2'yi çıkarıyorsunuz yani 9 kalır. Hemen dokuz rakamına denk gelen şekile bakıyorsunuz ve konsantre oluyorsunuz ve sihirli küreyi tıklıyorsunuz.. İşte aklınızda tuttuğunuz şekil karşınızda..
Ciddiyim ben çok şaşırdım.. Enteresan geldiği için de buraya koydum.. _________________
ben çözdüm işi ilk başta banada enteresan geldi allah allah dedim üzerine üzerine gittim bakın şimdi her try again dediğinizde ordaki şekiller yer değiştiriyor matematik işlemi sizi bir şekile doğru götürüyor her seferinde farklı bir şekile bizde boyle şaşırıyoruz yani her seferinde açılan şekillerin hangi rakamını tutarsanız tutun sizi o şekle götürecektir. mesela acaba diyip 2 sefer aynı sayıyı tutanlar dahada şaşıracaklar ama şekil değiştiğine dikkat edin
bunu anlatınca size kötülükmü yaptım bilmiyorum ama ne güzel eğlenecektiniz eğlencenizi bozdum galiba ama napiyim hemen anlatmak geldi içimden _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız