Şarkı Sözleri
www.Mavilim.Net - SarkI sozleri , Siir , Arkadaslik hatti , Fikra , Itiraf , Yemek tarifleri , Chat , Sohbet , Resim , Oyun , Hoteller , Moteller: Forums

0 :: Başlığı Görüntüle - Aşk Nedir?
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Aşk Nedir?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Anketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Aşk Nedir?
Aşk Aşkdır
20%
 20%  [ 6 ]
Hiç bir anlamıy yok
6%
 6%  [ 2 ]
Aşk deliliktir
50%
 50%  [ 15 ]
Aşk diye birşey yok
23%
 23%  [ 7 ]
Toplam Oylar : 30

Yazar Mesaj
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Sal Oca 04, 2005 8:25 am    Mesaj konusu: Aşk Nedir? Alıntıyla Cevap Ver

Sizce Aşk nedir?
Admin
Site Sahibi
Site Sahibi

MesajTarih: Sal Oca 04, 2005 8:49 am    Mesaj konusu: Re: Aşk Nedir? Alıntıyla Cevap Ver

Aşk mıknatıs gibidir demir kaçar o kendine çeker Smile Aşk delilik, çılgınlıktır.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
notron
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 2:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister.
Aşk hayata karşı işlenilen en doğru suç ortaklığıdır,
Aşk hayatıntekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz.
Ve elbetteAşkı suçlamak, yargılamak, karalamak
inkar etmek de asla yakışık olmaz

Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz. Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten. Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur, "Aşık oldum" dediğiniz an akan sular durur, küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili tektir.

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Dj Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
notron
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 2:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrını da çözerdik herhalde. Ama o zaman da aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu.
Aşk hayata karşı işlenen en güzel ve en doğru suç ortakIığıdır, aşk hayatın bütün tekdüzeliğine, bütün sıradanIığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette yasanılan aşkı suçlamak ,yargılamak, karalamak, inkar etmek de aşka yakışık kalmaz. Bu önce haksızlık, kendinize saygısızlık olur. İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmesede, acı çekeceğini hissetsede, yarın terkedileceğini bilsede, ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından, "Seni Seviyorum" diyebilmeli göğsünü gere gere. Aşk iste o zaman aşktır. Ve bunun dogrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur, kime karşı duyuluyorsa bu aşk, doğru insanda işte odur.
Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya calışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umrunda değildir. İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yurekliliğidir, belkide yeni hayata geçebilme yolu...
Aşkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı.
Biliyor musunuz, hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doğru olan tek guzellik AŞK.!!. Lütfen ona haksızlık etmeyelim..

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Dj Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Başa dön
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 4:16 am    Mesaj konusu: instead Alıntıyla Cevap Ver

off off valla siz aşıksınız sanırımSmile ama daha fazLa açıklama lazım değil mi sizce.Yani ne bilim aşkı daha başka yorumluyanLarLa karşılaştım ben.Herkes aşkı başka türlü yorumluyor.Aşkın anlamı kişiye göre değişiyormu?Yada yaşanılan aşka göre değişiyormu aşkın anlamı?Çok karmaşık beaaa.
haylaz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 4:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşık olmak kaza kurşununa benzer nereden ne zaman geldiği belli olmaz,kurşunu çıkarmak için hastaneye yatarsınız,aşkı yaşamak için yataklara düşürsiniz,yaranız iğileşinceye kadar hastanede müşaide altında tutulursunuz,aşkı yaşarken aşkınız sizi kontrol eder...
Aşk dediliktir ancak ya tımarhane sizi paklar yada aşkınızın ateşi siz yakar kavurur...
seçim sizin!!!
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 6:05 am    Mesaj konusu: instead Alıntıyla Cevap Ver

hım bak bu olabilir.Aşk deliliktir Smile anket şıkkınıda ekLedim zaten Smile ama bence herşeyde olduqu gibi aşkında qüzel yanları var bence.
Yap_Rak
Acemi
Acemi

MesajTarih: Çrş Oca 05, 2005 6:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ask Deliliktir....
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Prş Oca 06, 2005 3:30 am    Mesaj konusu: instead Alıntıyla Cevap Ver

Laughing heLaL yap_rak da benden:) bakalım daha neler diceksiniz?
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Prş Oca 06, 2005 5:48 am    Mesaj konusu: Aşk Alıntıyla Cevap Ver

valla aşk hakkında yeni yorumlar ürendim.en kısa zamanda sizlerlede paylaşıcam merak edin biraz:))))
crazy34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Prş Oca 06, 2005 5:55 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aşk bir elma şekeridir , yersin yersin Kazığı kalır Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EMINEM
Acemi
Acemi

MesajTarih: Prş Oca 06, 2005 6:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aşk dediğin nedir kii Kalpler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Prş Oca 06, 2005 7:21 am    Mesaj konusu: instead Alıntıyla Cevap Ver

euhehuehu her forumda olduqu gibi burda da baya esprili arkadaşlar varmış heLaL Smile EMINEM sormuş aşk nedir die Smile yaf bizde sorduk işte bakalım görüş beklioz.Sende ürenirsin EMINEM takip et benim gibi Smile
viggo
Babacan
Babacan

MesajTarih: Pzr Oca 09, 2005 9:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AşK DeLiLiKtİr. I Love U
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
instead
Moderator
Moderator

MesajTarih: Çrş Oca 12, 2005 6:29 am    Mesaj konusu: instead Alıntıyla Cevap Ver

evet işte bir arkadaşımız daha aşkın delilik olduğunu düşünüyor.Bakalım daha neler olucak Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    0 Forum Ana Sayfası -> Anketler Tüm saatler GMT +10 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız